Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen van még esély erre?
06:53 szeretem az nem közhely, igaza van. Szeresse a lányt és minden oké lesz. :)))
L/18
Ne legyetek naivak. A közhely az közhely. Hiába a szerelem, ha a szex nem megy. Jó nyilván nem a szex az egyetlen dolog a kapcsolatban, de igenis fontos része. És ha nem megy akkor bizony vége lesz a kapcsolatnak. Szomorú, de a világ így működik.
Ezt a méretpatát meg már nem is értem. Nem csak a fiúkét lehet méregetni, hanem a lányoknak is vannak méreteik.
Nem az a lényeg, hogy mekkora a péniszed, hanem hogy hogy passzol a csajba, mert azt nekem egy lány se állítsa, hogy elegendő neki, ha folyton csak kézzel/szájjal van kielégítve.
Egy pasi sem tudná a világ összes nőjét kielégíteni. Már csak azért mert lenne akibe nem is tudná betenni a méretkülönbség miatt és lenne aki meg sem érezné ha benne van. Ezek aránya csak attól függ, hogy kicsi vagy nagy farka van-e az emberkének :D
Én is azt mondom, hogy drámai növekedésre ne számíts! De
pár centi még előfordulhat. Arra kérlek, nehogy ezen most
elkeseredjél és mérgezd önmagad napjait, óráit ezzel. Azt
hiszem, előbb-utóbb fogsz találni egy rendes kislányt,
aki elfogad ilyennek téged, amilyen vagy, mert szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!