Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 évesen van még esély erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen van még esély erre?

Figyelt kérdés
Annyi a kérdés hogy 16 éves kortól, még van rá esély hogy jelentősen megnőjön a péniszem? Csak mert most eléggé rövid és cingár...
2011. jún. 22. 02:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tuti nőni fog, van rá esély, nekem 16 koromba volt 15 cm, most 18 cm és 24 vok, am meg szard le h cingár és rövid, a lényeg, hogy hogyan használod
2011. jún. 24. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:

06:53 szeretem az nem közhely, igaza van. Szeresse a lányt és minden oké lesz. :)))

L/18

2011. jún. 24. 09:43
 13/15 Pj0tr ***** válasza:

Ne legyetek naivak. A közhely az közhely. Hiába a szerelem, ha a szex nem megy. Jó nyilván nem a szex az egyetlen dolog a kapcsolatban, de igenis fontos része. És ha nem megy akkor bizony vége lesz a kapcsolatnak. Szomorú, de a világ így működik.

Ezt a méretpatát meg már nem is értem. Nem csak a fiúkét lehet méregetni, hanem a lányoknak is vannak méreteik.

Nem az a lényeg, hogy mekkora a péniszed, hanem hogy hogy passzol a csajba, mert azt nekem egy lány se állítsa, hogy elegendő neki, ha folyton csak kézzel/szájjal van kielégítve.

Egy pasi sem tudná a világ összes nőjét kielégíteni. Már csak azért mert lenne akibe nem is tudná betenni a méretkülönbség miatt és lenne aki meg sem érezné ha benne van. Ezek aránya csak attól függ, hogy kicsi vagy nagy farka van-e az emberkének :D

2011. jún. 24. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs rá esély. Ez már csak kisebb lesz.
2011. jún. 24. 10:05
 15/15 szamo77d ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy drámai növekedésre ne számíts! De

pár centi még előfordulhat. Arra kérlek, nehogy ezen most

elkeseredjél és mérgezd önmagad napjait, óráit ezzel. Azt

hiszem, előbb-utóbb fogsz találni egy rendes kislányt,

aki elfogad ilyennek téged, amilyen vagy, mert szeret!

2011. jún. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!