Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi mérettel ki tudok majd elégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
15.5cm a hossza
15.5cm a kerülete
5.00cm a vastagsága
2011. jún. 22. 00:50
11/20 anonim válasza:
Egy nő kielégítéséhez szükséges méretek:
Láb: min 42
Haj: max 8 mm
Magasság: min 175 cm
Mellszőr, fülszőr: nem kimutatható
Bicepsz: min 50 cm
BMW hossza: min 6 m
12/20 anonim válasza:
Teljesen átlagos hossz és átlagos vastagság. A többi rajtad múlik.
14/20 A kérdező kommentje:
Le vagyok döbbenve, más ilyen hasonló témájú kérdésnél, mindig az van hogy használd a keresőt, mar 1000 ilyen kérdés van. Hat most nem volt, köszönöm nektek, meg a válaszokat is. :) Most biztos lesz aki beírja. :D
2011. jún. 22. 02:50
15/20 anonim válasza:
nekem se sokkal hosszabb :D :(
(HÁH nem írom ide)
16/20 anonim válasza:
Felesleges növelni, szerintem irtó vastag. Legvastagabb vibrátor is 4cm.
17/20 anonim válasza:
Ezek eléggé jó méretek!
Az enyém 14/4,5 és imádják.
18/20 anonim válasza:
enyém is 14,5 és imádja a csajom
19/20 A kérdező kommentje:
wow, na zsírkirály! akko' emiatt má' ne aggódjak?:D
2011. jún. 23. 23:58
20/20 anonim válasza:
ne emiatt, hanem fejleszd a technikád előjáték, sokáig bírd mert ezeken múlik a dolog.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!