Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi mérettel ki tudok majd elégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
15.5cm a hossza
15.5cm a kerülete
5.00cm a vastagsága
2011. jún. 22. 00:50
2/20 anonim válasza:
Ki tudsz:) Amúgy meg én is azt olvastam, hogy nem lehet növelni, de mégis tudok olyan srácot akinek sikerült. Egy haveromat, szóval a fene tudja.
3/20 anonim válasza:
vigyél magadal szappanyt is :)))
4/20 A kérdező kommentje:
szappant? az minek?
2011. jún. 22. 00:58
6/20 A kérdező kommentje:
ja hogy túl vastag? áá nemhiszem.
2011. jún. 22. 00:59
7/20 anonim válasza:
Teljesen átlagos mérettel rendelkezel. ennek kisebb is elég a kielégítéséhez (női hüvely 7-11 cm hosszú).
az ennél nagyobb: 17 felett, van akinek fáj.
jól kell használni.
és szerintem a módszer... hm... necces...
Lexi19
9/20 Molia válasza:
Elárulom: ha jó a teknikád nem lesz para. A g-pont nincsen olyan messze a nyílástól, szóval ha megfelelően manőverezel könnyedén felizgathatsz (és kielégíthetsz) egy nőt. Amúgy ha aggódsz, hogy ilyen méretekkel milyen lesz a szex ne izgulj: a szád nem csak a beszédre jó... azzal is ki tudsz elégíteni egy csajt, és sajna a legtöbb pasi nem bánik jól vele, te gyakorolj rá, mert az orális szex is lehet olyan jó mint a "sima".
10/20 A kérdező kommentje:
hát sajnos egyelőre nem tudok kin gyakorolni...nem jártam még punciban, mert valahogy nem kerestem, többször is adódott lehetőség, elfutottam, de pedig szeretem a puncit és magát a női nemet. nem nagyon ismernek az emberek, nem sok igaz barátom van, de aki ismer az mind pozitív véleménnyel van rólam...egyébként én meg elég méretesnek látom a farkam így is, csak gondoltam megkérdezlek titeket...
2011. jún. 22. 01:11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!