Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz fiú létemre, hogy fiút alázzak sexuálisan?
Figyelt kérdés
Régóta álmodozom arról, hogy egy fiút megalázzak és bántsak.
Pl: A barátnője előtt megdugni vagy sz.o.patni. Vagy pl megkötözni és megdugni. Mitől alakulhat ilyen ki? Csak simán sex sráccal nem is érdekel, tehát csak így. Van más is hasonló vágyakkal?
2011. jún. 21. 23:42
32/38 anonim válasza:
engem is régóta izgat milyen lehet egy kikötősdi egy másik sráccal...ha szeretnéd kipróbálni benne vagyok...16/f...Szeged
34/38 anonim válasza:
Ne haragudj, tényleg nem bántani akarlak, de ez abberáció, amiből ki kellene gyógyulni. Ajánlom az ördögűzést.
35/38 anonim válasza:
Én is felizgulok az ilyenre rohadtul, de én már kb 14 éves korom óta :DDD
19F
36/38 kovpet válasza:
18:23 kis perverz :) Játszunk? ;)
37/38 A kérdező kommentje:
Akkor mégse olyan egyedi a vágyam...
2011. aug. 31. 09:36
38/38 kovpet válasza:
Persze hogy nem az :)
Minden perverzióra lehet találni embert.
(Van egyébként bővebb cikk is, de most nem találom. A faszi feladott egy hirdetést, amiben keres valakit levágás és elfogyasztás céljából. Jelentkezett is valaki, össze is hozták.)
Azért EZ már durva szerintem is, de mégis talált rá jelentkezőt... :) Beteg a világ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!