Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vonz fiú létemre, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz fiú létemre, hogy fiút alázzak sexuálisan?

Figyelt kérdés

Régóta álmodozom arról, hogy egy fiút megalázzak és bántsak.

Pl: A barátnője előtt megdugni vagy sz.o.patni. Vagy pl megkötözni és megdugni. Mitől alakulhat ilyen ki? Csak simán sex sráccal nem is érdekel, tehát csak így. Van más is hasonló vágyakkal?

2011. jún. 21. 23:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Azért mert egy személyiségzavaros buzeráns vagy
2011. jún. 22. 00:13
 22/38 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs...Az ilyen dolgokat általában titkolja a többség...De chat.hu sok az állat XD

Ha meg egyetemista vagy még könnyebb a helyzeted...

2011. jún. 22. 00:28
 23/38 A kérdező kommentje:
Egyetemista vok de nem értem ettől miért könnyebb.
2011. jún. 22. 00:36
 24/38 kovpet ***** válasza:
de izgi :)
2011. jún. 22. 00:45
 25/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, neked szadista hajlamaid vannak, biszexualitással körítve.
2011. jún. 22. 01:08
 26/38 Glambert^^ válasza:

Hűhh,hát te nehéz eset vagy.

Az előttem szólóknak,tisztelet a kivételnek: Nem azért írta fel ő sem a kérdését ide,hogy lebuz*zzátok,meg ócsároljátok,hanem hogy választ kapjon!

Szerintem az lehet a baj,hogy ilyen "dicsőséget" akarsz magadnak...Kivívni azt,hogy "na,most én vagyok a nagy kemény,velem ne kötekedjél k*csög gyerek",stb...Sztem sürgősen változtass ezen :S

2011. jún. 22. 01:13
 27/38 A kérdező kommentje:
De hogy változtassak rajta?
2011. jún. 22. 01:15
 28/38 kovpet ***** válasza:
Sehogy. Keress partnert és csináld.
2011. jún. 22. 07:57
 29/38 anonim ***** válasza:

Hát azért fantáziálni és megtenni két különböző dolog. Én egy időben fantáziálgattam arról, hogy milyen lenne domina szerepben lenni. Felizgatott.

Most viszont van barátom, aki bármiben partner, de nem tudom elképzelni, hogy a valóságban is megtegyem vele azokat a dolgokat...elképzeltem, hogy beállítok hozzá bőrruhában korbáccsal,és nem tudom melyikünk röhögne jobban a dolgon. XD

2011. jún. 22. 08:07
 30/38 kovpet ***** válasza:
Én sem hinném, hogy az ilyet hosszútávú partnerrel kellene csinálni. Persze ha van és akarja, az jó, de ritka.
2011. jún. 22. 08:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!