Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsipóni*-* kérdése:
Nem vagyok már szűz de véreztem mitől lehetett ez?
Figyelt kérdés
nem voltam szűz már mikor ez történt2011. jún. 21. 21:45
4/8 A kérdező kommentje:
nem emrt jövő hónapban kell csak ,hogy meg jöjjön
2011. jún. 21. 21:48
5/8 A kérdező kommentje:
tuti,hogy nem menstruáció ...és ha meg sértett volna akkor nem csípne vagy valami ?
2011. jún. 21. 21:50
6/8 rucaöröm válasza:
Talán az az oka, hogy amikor elvesztetted a szüzességed, nem szakadt el teljesen a szűzhártya, hanem ez csak most történt meg, mert talán nagyobb méretekkel rendelkezik a mostani partnered, vagy vadabbak voltatok.
7/8 A kérdező kommentje:
vadabbak voltunk az igaz :)
2011. jún. 21. 22:42
8/8 anonim válasza:
Azért én a helyedben elmennék egy nőgyógyászhoz is a szokásos kivizsgálásra, hogy megnézze a méhszájamat is, mert az ember soha nem tudhatja... Meg aztán minden évben el kéne menni elvileg, szóval még csak nem is fogsz hülyét csinálni magadból, hogy minek jöttél egy ilyen "kis" problémával. De azért tudod, a méhnyakrák megelőzhető.... pl az ilyen kis vérzések kitisztázásával. Pl. De no para, biztos csak azért volt, mert vadabbak voltatok. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!