Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, belemennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, belemennétek egy együttlétbe (fiú) jóbarátotokkal?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki lány. Nincs barátnőm most, nem is igazán akarok egy darabig, mert az előző kapcsolatom nem jött össze, viszont arra gondoltam, hogy valahogy megemlíteném neki, hogy szeretnék lefeküdni vele. Egyrészt érdekel is, hogy milyen lehet vele, de ami fontosabb, hogy nem igazán akarok összevissza idegeneket felszedni. Benne megbízok, mivel már barát, egyfajta közelség már van, de ugye semmi romantikus. Nem félek attól hogy később komplikációkat okozna, mert két teljesen más világ vagyunk. Ne értsetek félre, nagyon szeretem mint barátot, szóval nem kihasználni akarom, de nyilván mindkettőnknek vannak igényeink, és akkor már miért ne két olyan ember, aki ismeri egymást, és megbízik egymásban?

Ennek fényében szerintetek mennyi az esélyem, egyáltalán hogy hozzam fel, mit mondjak? Elég nehéz nem ijesztően tálalni azt, hogy "szeretnék szeretkezni veled". Szerintetek mennyi esélyem van? Milyen tapasztalataitok vannak?

2011. jún. 21. 21:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak mindenképp lebeszélni..lehet h másnál működne,csak nálunk ment rá a barátság:/

Nem tudom mennyire komoly nálatok ez a barátság,mennyire számítana ha elveszítenéd..sztem ezt gondold végig először,utána cselekedj..

aztán ha még mindig úgy gondolod h nem lehet baj belőle,akkor említsd neki h hiányzik az életedből a szex de nem akarsz futó kalandokat hanem inkább egy közeli jóbaráttal CSAK "baráti szexet"...ha vevő rá a csaj,azt úgyis észreveszed:)

am 22:20-as voltam

2011. jún. 21. 22:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia!Ha már azt írtad hogy azt mondanád hogy "szeretnék szeretkezni veled" akkor az már nem csak barátság itt szeretkezni szón van a hangsúly!Tehát nem biztos hogy ez nem lesz szerelem!
2011. jún. 21. 22:57
 13/22 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem az, azért fogalmaztam így, mert nem akartam a dugás szót használni, az olyan alpári.

A barátságunk. Nos. Nem sülve főve barátok vagyunk, ritkán találkozunk, távolsági okokból is, viszont érzem rajta, hogy nagyon fontos barátként tart számon, és ez fordítva is igaz.

2011. jún. 21. 23:14
 14/22 anonim ***** válasza:

még mindig 22:20-as:)

hát ezt tényleg csak te tudod h mennyire számít ez nektek,mekkora kár lenne ha utána esetleg nem tudnátok egymásra csak barátként nézni..mert ez is benne van a pakliban sajnos:/

amúgy megkérdezhetem mennyi idősek vagytok??

2011. jún. 21. 23:19
 15/22 A kérdező kommentje:
én nagyon bízom abban, hogy nem veszítem el emiatt őt mint barátot. Azt semmiképp se szeretném. De sokkal inkább aggódom amiatt, hogy csak simán nem vesz komolyan, vagy nemet mond. Már eléggé beleéltem magam xD
2011. jún. 22. 08:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerelem nélkül csak magammal.
2011. jún. 26. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Volt egy lány barátom. Nem volt senkim egy ideje, mert nem is nagyon akartam. Csak flörtölgettem. Utána meg csak úgy megtörtént a dolog. Szerintem a barátságunkat nem törte meg. Mert nem érzek iránta túl sok mindent. Csak úgy jól esett neki is meg nekem is. Azóta is ugyanúgy barátként beszélgetünk.
2011. jún. 26. 16:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Előző: Na én is valami ilyesmit szeretnék. Jó hallani, hogy vannak pozitív példák is. És hogy jött nektek össze? Nem a "piszkos részletek" érdekelnek, inkább az, hogy hogy került egyáltalán szóba, vagy hogy jutottatok el odáig, hogy megtörténik? Nem volt közben furcsa vagy ilyesmi? A lány barátod utólag nem bánta meg, vagy ő is így érzi?
2011. jún. 26. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:
17/l ha engem kerne meg egy jobaratom, akibe en mar regota szerelmes vagyok vagy csak tetszik, szeretek vele lenni, akkor igen. de ha nem szimpatikus a srac, nem. vagyis, hat akkor nem is a jobaratom! XD szerintem nem minden csaj nyitott ra. ha nemet mond, mar nem lesz olyan a baratsagotok-velemenyem szerinte, de nem ismerem egyikotoket sem. ha meg beleegyezik, akkor nyert ugyed van! :D
2011. jún. 26. 17:10
 20/22 anonim ***** válasza:
végülis miért ne?? :D
2011. jún. 26. 17:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!