Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennétek egy együttlétbe (fiú) jóbarátotokkal?
Van egy barátom, aki lány. Nincs barátnőm most, nem is igazán akarok egy darabig, mert az előző kapcsolatom nem jött össze, viszont arra gondoltam, hogy valahogy megemlíteném neki, hogy szeretnék lefeküdni vele. Egyrészt érdekel is, hogy milyen lehet vele, de ami fontosabb, hogy nem igazán akarok összevissza idegeneket felszedni. Benne megbízok, mivel már barát, egyfajta közelség már van, de ugye semmi romantikus. Nem félek attól hogy később komplikációkat okozna, mert két teljesen más világ vagyunk. Ne értsetek félre, nagyon szeretem mint barátot, szóval nem kihasználni akarom, de nyilván mindkettőnknek vannak igényeink, és akkor már miért ne két olyan ember, aki ismeri egymást, és megbízik egymásban?
Ennek fényében szerintetek mennyi az esélyem, egyáltalán hogy hozzam fel, mit mondjak? Elég nehéz nem ijesztően tálalni azt, hogy "szeretnék szeretkezni veled". Szerintetek mennyi esélyem van? Milyen tapasztalataitok vannak?
én vtam már hasonló helyzetbe az egyik legjobb barátommal..egyszer csak és utána többi jött magától..utána még néhányszor megismételtük de miután én azt mondtam,h elég ne talizzunk többet ,elkezdett írogatni meg minden és azóta már nem olyan jó a kapcsolatunk..szal én így utolag megbántam és hiába hív h vmikor fussunk össze és csak dumáljunk,vhogy nekem már az sem megy mert történtek dolgok és vhogy olyan feszült köztünk már a hangulat...
21/L
Igaz, hogy én még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem belemennék. Van olyan haverom akivel jó a kapcsolatom és bármikor elbeszélgetek vele szex témáról is...nah ha o mondana hasonlót és adottak lennének a korulmények ( nincs pasim, nincs csaja..) akkor miért is ne?
De ha csak olyan szimpla hétkoznapi átlagos barátról lenne szó akkor nem.
17/L
"idővel az egyik fél mindig többet akar..ez elkerülhetetlen" - attól félek hogy ő is erre fog gondolni, de biztos vagyok benne, hogy ez nem lesz így, ismerem őt, hogy tudjam hogy ne akarjon tőlem semmit. Meg aztán ritkán találkozunk mostanában, szóval nem lenne következő nap kínos csend.
"Ha mindketten ugyanígy álltok hozzá, akkor összejöhet." - Az a baj, hogy csak remélni tudom, hogy úgy áll hozzá. Sőt, szerintem azon is múlik hogy hogy tálalom, és még ötletem sincs mit kellene mondanom.
"Ha barát, akkor barát, nem vonzódok úgy hozzá."
Hát, nem tudom... fontos ez? Én nem vonzódom hozzá. Vonzónak tartom, mert nagyon szép lány, de egyszerűen más mint az ízlésem. De kell ez hozzá? Egy párkapcsolatban fontos, de ez egyszeri alkalom lenne
22:20 Kérdés, hogy mi a barátság? Vagy mivel lesz több egy ilyen élménynél? Szerelem tuti nem lesz, akkor mi változhat?
(szeretnék felkészülni a kellő ellenválaszokra :P)
22:20as vagyok:)
Először is sosem lehetsz 100%-ig biztos benne h nem lesz szerelem,mivel nem látsz a másik fél fejébe,sem a szívébe.
Másodszor ez egy olyan intim együttlét,legalábbis szerintem,ami sokkal több annál,hogy jókat beszélgettek úgy alapból..Sokminden megváltozik,sokkal több mindent tudsz meg a másikról. Valószínűleg ha legközelebb bármi kétértelmű megjegyzést tesztek,mindjárt előjön az együtt töltött éjszaka és lehet lesz még1, és még1...aztán vmelyik fél elkezd érezni vmit,a másik meg nem és akkor ott vége,mert ha tényleg barátok vagytok,nem akarod nézni ahogy szenved miattad,ezért inkább nem találkoztok/nem beszéltek és akkor ott ugye annyi is a barátságnak..:/ Sajnos tudom,átéltem én is..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!