Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha feleségem kiszeretné próbálni análisan, de én undorodom attól a testrészétől, ahol az ürülék távozik? (egyébként szeretem őt nagyon, molett, van mit rajta fogni, és elég vad is az ágyban) 46/F
hát bevallom őszintén,h megértelek..amióta én láttam az Emberi százlábú című filmet azóta nekem se nagyon jön be ez,pedig a párom már célzott rá,h kipróbálná...de szerintem mondd meg neki őszintén,h te nem szeretnéd v próbáld ki 1szer és probálj meg elvonatkoztatni attól h mi jön ki onnan..gondolj arra mintha a hüvelye lenne..lehet h te is fogod élvezni
21/L
Mondjuk ha megbeszéled vele?
Gondolom nem 20 éves biztosan megértené. Esetleg ha nagyon ki szeretné próbálni, és te semmi esetre se akarod (bár egy próbát megérne), akkor meglehetne próbálnod erre alkalmas segédeszközzel.
én örülnék neki, ha a párom nemhogy nem erőltetné az anált, de még undorodna is tőle:D
mondd meg neki, hogy bármire hajlandó vagy, de ez az egy nem fér bele neked. vagy max egyszer, a kedvéért próbáld ki gumival, és előtte adjon magának beöntést, hogy véletlenül se undorodj meg a kakitól. ismertem már olyan párt, ahol véletlen kakis lett a srác pénisze, és egész addig megőrült a bnőjéért, de ezután olyan szinten megundorodott tőle, hogy nem állt föl neki, és szakítottak is.
Anális szex 10 aranyszabálya
A testétől csaknem undorodsz?
Ha megfelelően kimosakodott, akkor csak a testével kerülsz érintkezésbe semmi mással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!