Ha valakivel análisan közösülök, és az ürülék beszárad a fitymám alá, sérülhet-e maradandóan a péniszem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:11
2/8 anonim válasza:
1. Ne szexelj análisan, ha ennyire nem vagy képben!
2. Kéne használni gumit és akkor tárgytalan lenne a kérdés!
3. Ha mégis gumi nélkül csinálod, mondjuk szerintem normális ember az effajta közösülés után is szokott fürdeni/mosakodni, és az odatapadt esetleges salakanyagot eltávolítja.
3/8 10 deka farhát válasza:
Esetleg közösülés előtt egy beöntés segíthet a kiszemelt ánusz tisztaságát fokozni, és akkor nem lesz csokis a kukid...
4/8 anonim válasza:
Alap. hogy anál után megmosom a szerszámot!
5/8 anonim válasza:
Sose hallottam még ilyet, de szerintem maradandóan nem sérül. A sérülés és a fertőzés kockázata azonban fennáll. Védekezni és fürdeni kéne! Nem is akarok belegondolni, meddig nem fürödtél, hogy ha volt ideje megszáradni.
7/8 anonim válasza:
A kólibacik jönnek és betelepszenek egy szép estén a húgycsőnyílásodba, aztán SOHA AZ ÉLETBEN nem lehet őket kiirtani, ha a hólyagodba jutnak, szóval a fekália ezért nem praktikus a makkodon meg az egész tájékon...
Nem a bélfalról a makkra rátapadó tarkababhéj, mint negatív esztétikai élmény....
Isteni kérdés, kár, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni :D
8/8 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz, kicsit nutellás lesz a vége, a delikvens az aktus előtt ha 1 órával trónolt egy nagyot, akkor addigra kitisztul természetes módon az odu azon része ahova még elér a rudi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!