Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százaléka meleg a fiatal srácoknak?
"Sajtreszelő válasza:
Egyébként attól még nem fogok utálni valakit mert buzzancs. Ők dolguk. Csak kerüljenek el engem"
Képzelem eddig RENGETEG rossz tapasztalatod lehet :P:P:P
Szerintem egy meleg sincs, csak áll-liberális botrányhősök vannak. A melegfelvonulás kizárólag a botrányról és a megbotránkozásról szól. Létezik egy-két százalék tényleges homoszexuális. Figyelembe véve, hogy ez a tulajdonság kizárólag, csak a felnőtt embereknél alakulhat ki, de a felnőtt kor 21 - 25 éves kor körül kezdődik. Tini korban az emberke keresi önmagát, amit ebben a korban tesz, vagy gondol, az csak bocsánatos próbálkozás az élet megismeréséhez és semmiképpen nem a valóságos élet komoly megélése.
Egy homoszexuális felnőtt ember soha nem vonulna ki az utcára, nyakában egy nagy táblával, hogy nézzétek: Ez vagyok én, megtaláltam önmagamat!
Nyilvánvaló, hogy ez a jelenség kizárólag egy társadalomromboló, aljas áll-liberális tevékenység, és az a célja, hogy a tisztességes embereket a megsemmisülés útjára kényszerítse. Az így megsemmisített embereket azután könnyedén lehet a szemétdombra söpörni, vagy tetszés szerint bármilyen célra manipulálni. Lásd: melegfelvonulások, bohócforradalmak, való világok stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!