Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány százaléka meleg a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány százaléka meleg a fiatal srácoknak?

Figyelt kérdés
Mostanában annyi srácot láttam, akire azt mondtam, hogy szerintem az. Ezen járt az agyam, hogy mennyi lehet tényleg az.
2011. jún. 21. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Akkor te ne utazz el nyugat-európai nagyvárosokba, mert minden második férfit lazán lemelegeznél, közben meg nem is az, csak követi a divatot. A statisztika szerint a homoszexuálisok aránya 5-10%.
2011. jún. 21. 21:31
 2/24 anonim válasza:
79%
szerintem elég sokan vannak, csak sokan egyáltalán nem merik felvállalni, és csajokkal nyomulnak. szal abban se légy biztos, hogy akinek van bnője az nem az. sőt, ez sok esetben nem is az öltözködésen múlik, vannak melegek a katonák között is, az usa-ban ez elég nagy megoldandó probléma jelenleg.
2011. jún. 21. 22:09
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát amilyen korlátolt az emberek viselkedése, nem csoda ha nem vállalja!
2011. jún. 21. 22:49
 4/24 anonim ***** válasza:
Én már azon csodálkozom ha egy fiú nem az!Komolyan én is minden harmadik negyedik fiúra azt mondom hogy ez tuti az!De általában nekem nem is a fiúk jönnek be hanem a férfiak!
2011. jún. 21. 23:18
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Akire azt mondod hogy meleg, de nem az: 76%

Akire nem mondod hogy meleg, de az: 60%

Akire azt mondod hogy meleg, és tényleg az: 10%

2011. jún. 22. 11:26
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal srácok 8,9643675%-a meleg. Ha egyéb statisztikai adatra van szükséged, kérdezz bátran. Bármire válaszolok. :D
2011. jún. 24. 10:01
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség. Friss felmérés szerint 2-4% közöttre tehető, de maximum 5% (mert vannak, akik titkolják). Ebből 2% leszbikus. A művészek között 10%. Nem több.

Nem tudod megmondani sem kinézetről, sem hobbiról, sem életcélról, sem testsúlyból, sem magasságból, hogy ki hetero és ki homo. Viselkedésről is csak a nagyon kirívókról, de néha az is csalóka.

2011. jún. 24. 10:05
 8/24 Pj0tr ***** válasza:
40%

Hogy jön ki a 76% + 10%ból a 100%? Vagy a maradék 14% a biszexuális?

Egyébként pedig nem csak arról van szó - főleg a fiatalok körében - hogy követik a divatot, hanem "divat" melegek, mert az olyan trendi (persze lehet így is nevezni, hogy követik a divatot :) )

2011. jún. 24. 10:09
 9/24 anonim ***** válasza:
12%

Ne haraógudj, de a meleg szót az idióta liberálisok használják.

A meleg számomra mást jelent. Meleg az idő, a tej, víz.

Most mégis mit vársz? Statisztikát?

ÉS hány %-leszbi a fiatal lányoknak?

Szerinted erről van vmi hivatalos adat??

Hülye kérdésen töröd a fejed, ahelyett hogy ésszerű dolgokkal fgolalkoznál.

Örülök,hogy ennyi szabad időd van és ez a legnagyobb problémád. Bár én is így lnnék.

2011. jún. 24. 10:14
 10/24 anonim ***** válasza:

Hivatalosan kb. 10% vallja be. Hogy mennyi igazából, arról lehet találgatni. Az biztos, hogy én is ismerek egy csomó srácot, akiknek van barátnője, de titokban félrejárkál mellette fiúkkal :P

18 meleg F

2011. jún. 24. 10:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!