Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pelenka fetish, vagy csak lustaság? Mikor alszom, és pisilnem kell hajnalban, nem akarok felkelni, ezért inkább felveszek egy pelenkát.
tudom hogy van pelenka fetish. De szerintetek ez már a fetish? Mondjuk nagyon kényelmesnek találom, de elsősorban azért veszem fel, mert nem akarok felkelni, mert olyan szar kóvályogni a félhomályban. és továbbá jó érzés utána a meleg a lábam között.
18f
„...de sztem melegeknél több ilyen fétises van általában, mint csajoknál. „
Én szerintem meg a témát nem ismeritek. Egy felmérés sem igazolta, hogy a melegek körében a szexuális fétisek általában vagy egy-egy fétis tekintetében több lenne, mint a hetero és biszexuálisok között. Így ez a kijelentés minimum tévhit, de lehet, hogy a szerzője homofóbiában szenved.
„Hát figyelj, szerintem ezt egy pasi sem díjazza....”
Sok pasi keres bepisilős (bugyiba, nadrágba, pelenkába) nőt magának és néhány férfi (meleg, bi) bepisilős férfi társaságát keresi. Így ez a kijelentés sem teljesen helyén való.
A problémát abban látom, hogy a válaszolók nem érintettek ebben a témában, sőt bele sem tudják magukat élni, ezért idegenkednek vagy undorodnak tőle vagy éppen jó kötekedési lehetőség a feldobott téma.
Én azt javaslom, hogy ne itt kérdezz erről, hanem szakfórumokban. Ha orvosi vagyis pszichológiai kérdésed van, akkor számos orvosi oldal áll rendelkezésedre, ahol anonim módon megkérdezheted a fenti kérdésedet.
Amennyiben ezt szereted, jól esik, akkor nem ezt a kérdést kéne feltenned, hanem megpróbálni magadhoz hasonló emberekkel beszélgetni, erre is vannak fórumok.
- Mivel letiltottad a privát üzenet lehetőségét, így nem tudom megírni neked a fórumok címeit, ahol hozzád hasonló emberekkel beszélheted meg a témát. Sajnálom. -
És, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
„...továbbá jó érzés utána a meleg a lábam között. ”
Ez azt jelenti, hogy kedveled. Lehet, hogy nem izgat fel szexuálisan, de kedveled.
Nem csak a szexuális ingereket keltő dolgok fétisek és nem minden szexuális ingert keltő dolog fétis.
Minden esetre s szokásostól eltérő szokás és egyben kedvtelés az, hogy éjszaka pelenkában vagy és „kényelmi okokból” bepisilsz, mivel kellemes érzést is ad számodra, így közel álla fétishez. De így, ilyen kevés információ alapján nem akarom kategorikusan kimondani. - Próbáld felvenni velem a kapcsolatot és akkor többet tudok mondani. -
üdv. S.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!