Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pelenka fetish, vagy csak lustaság? Mikor alszom, és pisilnem kell hajnalban, nem akarok felkelni, ezért inkább felveszek egy pelenkát.
tudom hogy van pelenka fetish. De szerintetek ez már a fetish? Mondjuk nagyon kényelmesnek találom, de elsősorban azért veszem fel, mert nem akarok felkelni, mert olyan szar kóvályogni a félhomályban. és továbbá jó érzés utána a meleg a lábam között.
18f
Hát figyelj, szerintem ezt egy pasi sem díjazza....
Nagy szerencséd van ha találsz egy olyan srácot/csajt akit hasonló dolgok izgatnak fel.
Persze nem azt mondom hogy nincsenek ilyen személyek mert tuti hogy Magyarországon nem egy ilyen érdeklődésű pasi van mint te.Sőt.
Am nem tudom hogy ezt a srácos dolgot komolyan mondtad-e, de sztem melegeknél több ilyen fétises van általában, mint csajoknál.
Am chat.hu-n nagyon beteg emberek vannak ám XD
Plusz pont ha jól nézel ki.....
tegnap 20:36
Majd tisztába tesz! :) A libidójának meg ott helyben annyi! :D
Először csak azt akartam írni hogy te beteg állat vagy, de mivel lány vagy így kedvesebb leszek!:
:)
Izgató lehet amikor csak úgy elengeded, vagy inkább érdekes, mint amikor a Balatonban sem akarunk kimenni a partra, de az más okból érthető. Otthon viszont szerintem macerásabb öltözködni, mint lépni kettőt aztán leülni. Más kérdés, hogy honnan van neked pelenkád? Addig örülj, amíg nincs szükséged rá!
Hány éves vagy amúgy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!