Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a pelenka fetish, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pelenka fetish, vagy csak lustaság? Mikor alszom, és pisilnem kell hajnalban, nem akarok felkelni, ezért inkább felveszek egy pelenkát.

Figyelt kérdés

tudom hogy van pelenka fetish. De szerintetek ez már a fetish? Mondjuk nagyon kényelmesnek találom, de elsősorban azért veszem fel, mert nem akarok felkelni, mert olyan szar kóvályogni a félhomályban. és továbbá jó érzés utána a meleg a lábam között.

18f

2011. jún. 21. 20:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
o.O Na ilyet se hallani mindennap
2011. jún. 21. 20:30
 2/24 WhiteLabel ***** válasza:
98%
Szerintem 18évesen, ez szimplán beteg.
2011. jún. 21. 20:31
 3/24 anonim ***** válasza:
uhhh........
2011. jún. 21. 20:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
XDDD De azért ha lesz csajod ezt iktasd ki az este folyamán.Nem hiszem hogy a barátnőd díjazná XDDD
2011. jún. 21. 20:34
 5/24 A kérdező kommentje:
jó abban az esetben jah:D de mi van ha pasim lesz? xD
2011. jún. 21. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg jó kis utójáték egymás bepelenkázása.
2011. jún. 21. 20:48
 7/24 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, szerintem ezt egy pasi sem díjazza....

Nagy szerencséd van ha találsz egy olyan srácot/csajt akit hasonló dolgok izgatnak fel.

Persze nem azt mondom hogy nincsenek ilyen személyek mert tuti hogy Magyarországon nem egy ilyen érdeklődésű pasi van mint te.Sőt.

2011. jún. 21. 21:12
 8/24 anonim ***** válasza:
57%

Am nem tudom hogy ezt a srácos dolgot komolyan mondtad-e, de sztem melegeknél több ilyen fétises van általában, mint csajoknál.

Am chat.hu-n nagyon beteg emberek vannak ám XD

Plusz pont ha jól nézel ki.....

2011. jún. 21. 21:20
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát nem zárkózom el semmi elől.
2011. jún. 21. 22:06
 10/24 anonim ***** válasza:

tegnap 20:36

Majd tisztába tesz! :) A libidójának meg ott helyben annyi! :D

Először csak azt akartam írni hogy te beteg állat vagy, de mivel lány vagy így kedvesebb leszek!:

:)

Izgató lehet amikor csak úgy elengeded, vagy inkább érdekes, mint amikor a Balatonban sem akarunk kimenni a partra, de az más okból érthető. Otthon viszont szerintem macerásabb öltözködni, mint lépni kettőt aztán leülni. Más kérdés, hogy honnan van neked pelenkád? Addig örülj, amíg nincs szükséged rá!

Hány éves vagy amúgy?

2011. jún. 22. 09:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!