Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magántanárom óráin csak szexelünk, és meg fogok bukni, de elképesztően kívánom! Mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
van magántanárom matekból, és csak 1 év van köztünk... első pillanatba belé szerettem, és sztem ez kölcsönös volt. az elején még elkezdett tanítani, teljesen jók voltak az órák, néha amikor a kezünk összeért, a puncim elkezdett bizseregni. 8 rendes órát tartott, de mindegyikben inkább csak magunkról beszélgettünk. A 9. órán egyszer csak megcsókolt, és elment. (utána voltunk randikon) és a 10. órán egyszer csak ahogy ültünk a kanapén, láttam, hogy felállt neki, és egyszer csak az ölébe ültetett, de szembe magával, kigombolta lassan az ingemet, aztán kinyalt, és szexeltünk... azóta az elmúlt 6 órában mindig szexelünk! Amikor jön, semmi kedvem tanulni, csak utána jövök rá, hogy meg fogok bukni. De mindig elcsábulok! Mit tegyek? csak normális válaszokat légyszi2011. jún. 21. 19:18
21/25 anonim válasza:
Remélem az utolsó hat óráért legalább nem fizettél...:)
23/25 anonim válasza:
Én korrepetálhatlak matekból! ;) Igaz meg fogsz bukni, de jó lesz ígérem! :)
Amúgy erre való az agyad! Találd ki hogyan csináljad és uralkodj magadon!
24/25 A kérdező kommentje:
NEM FIZETÜNK NEKI, MERT A SZÜLEIMNEK MEGMONDTAM, HOGY EGYÜTT VAGYUNK, ÉS HOGY AZT MONDTA HOGY PÉNZ NÉLKÜL TANÍT, MERT JÓT AKAR NEKEM! MÁR SIKERÜLT ODÁIG ELJUSSUNK, HOGY 40 PERC TANULÁS 20 PERC SZEX ;)
2011. jún. 22. 14:13
25/25 anonim válasza:
20 perc szex ...na ez a szégyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!