Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A magántanárom óráin csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magántanárom óráin csak szexelünk, és meg fogok bukni, de elképesztően kívánom! Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
van magántanárom matekból, és csak 1 év van köztünk... első pillanatba belé szerettem, és sztem ez kölcsönös volt. az elején még elkezdett tanítani, teljesen jók voltak az órák, néha amikor a kezünk összeért, a puncim elkezdett bizseregni. 8 rendes órát tartott, de mindegyikben inkább csak magunkról beszélgettünk. A 9. órán egyszer csak megcsókolt, és elment. (utána voltunk randikon) és a 10. órán egyszer csak ahogy ültünk a kanapén, láttam, hogy felállt neki, és egyszer csak az ölébe ültetett, de szembe magával, kigombolta lassan az ingemet, aztán kinyalt, és szexeltünk... azóta az elmúlt 6 órában mindig szexelünk! Amikor jön, semmi kedvem tanulni, csak utána jövök rá, hogy meg fogok bukni. De mindig elcsábulok! Mit tegyek? csak normális válaszokat légyszi
2011. jún. 21. 19:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A szüleid gondolom nem vágják miért fizetnek? Pfff....gáz.

MIt csinálj? Hát tanulj! És ha a csávónak egy kicsit is többre kellesz mint a szex, gondolna arra, hogy segítsen neked.

2011. jún. 21. 19:36
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ne bukj meg arra koncentrálj.

Szexelni ráérsz utána is....pótvizsgázni nem ha nem hülye a tanár ezt már fel kellett volna fognia:$

2011. jún. 21. 19:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Mondd a szüleidnek hogy a tanárod tudását nem érzed elég jónak ahhoz hogy tanítson, ezért keressetek egy másik tanárt.
2011. jún. 21. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

uristeeen gec* de szánalmas vagy...:|

szerinted a fuckbody-d akkor is "tanítana" ha nem adnátok neki pénzt?

édesem,gondolkodjál már egy csöppnyit.

ja,és keress egy másik tanárt,csak vigyázz,nehogy azzal is szex csata legyen a matekból ;))

2011. jún. 21. 20:01
 15/25 anonim ***** válasza:
hány éves a tanárod?
2011. jún. 21. 20:04
 16/25 anonim válasza:
Respect annak a tanárnak XD
2011. jún. 21. 21:14
 17/25 anonim ***** válasza:
sztem te már terhes vagy!!!! amúgy tuti kamu kérdés....
2011. jún. 21. 21:38
 18/25 anonim ***** válasza:

miért lenne tuti kamu, sztem nem kamu ,de simán lehet az isXD

azt csinálod amit akarsz, a te életed leány:D

2011. jún. 21. 22:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem menjetek be mindketten majd a potvizsgara es csinaljatok azt, amit a maganorakon is szoktatok... majd azt mondod, hogy ezt tanultad!

Vegulis ez is matekozas....

2011. jún. 21. 23:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Már a 83. kamukérdést olvasom, gyerekek, ennyire nem tudtok mit kezdeni magatokkal nyáron?

Pech, jó dolog az évismétlés bizonyára, de majd te elmeséled nekünk. Bár végzettség nélkül lehetsz útszéli, akkor legalább nem neked kell majd fizetned a menetért.

2011. jún. 21. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!