Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magántanárom óráin csak szexelünk, és meg fogok bukni, de elképesztően kívánom! Mit tegyek? 18/L
A szüleid gondolom nem vágják miért fizetnek? Pfff....gáz.
MIt csinálj? Hát tanulj! És ha a csávónak egy kicsit is többre kellesz mint a szex, gondolna arra, hogy segítsen neked.
Szerintem inkább ne bukj meg arra koncentrálj.
Szexelni ráérsz utána is....pótvizsgázni nem ha nem hülye a tanár ezt már fel kellett volna fognia:$
uristeeen gec* de szánalmas vagy...:|
szerinted a fuckbody-d akkor is "tanítana" ha nem adnátok neki pénzt?
édesem,gondolkodjál már egy csöppnyit.
ja,és keress egy másik tanárt,csak vigyázz,nehogy azzal is szex csata legyen a matekból ;))
miért lenne tuti kamu, sztem nem kamu ,de simán lehet az isXD
azt csinálod amit akarsz, a te életed leány:D
Szerintem menjetek be mindketten majd a potvizsgara es csinaljatok azt, amit a maganorakon is szoktatok... majd azt mondod, hogy ezt tanultad!
Vegulis ez is matekozas....
Már a 83. kamukérdést olvasom, gyerekek, ennyire nem tudtok mit kezdeni magatokkal nyáron?
Pech, jó dolog az évismétlés bizonyára, de majd te elmeséled nekünk. Bár végzettség nélkül lehetsz útszéli, akkor legalább nem neked kell majd fizetned a menetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!