Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy a párotok a puncitok kinézete formája stb. miatt szakított veletek, légyszi meséljétek el a sztorit ha igen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:56
1/19 anonim válasza:
Újabb puncikérdés :S...nem nem volt ilyen. Az a pasi aki meg ilyen miatt dob egy lányt vagy nagyon bunkó/vagy ez csak álürügy, hogy dobhassa. Szerintem mind1 milyen egy punci amíg ápolt.
2/19 anonim válasza:
sztem ilyen nincs...énse vágtam még ki senkit a farka kinézete alapján, az a lényeg hogy tudja használni:) ráadásul egy pasinak sztem minden punci izgató (normális ápoltra gondoltam) és nem érdekli h egyik ajkad pl nagyobb mint a másik....
3/19 anonim válasza:
Szia!
Én még nem hallotam ilyenről. Amúgy elmesélnéd, hogy hogyan néz ki a puncid? Nyilván azért kérdezed ezt, mert különlegesebb kinézetű. Mondd el bátran, részletesen :-)
4/19 anonim válasza:
Nem volt. Pedig az enyém aztán tényleg nem mondható szépnek a mai divat alapján. A nagyajkak kicsik, a kicsik meg nagyok, nagyon kilógnak (nem csak éppen hogy, hanem nagyon).
És még sem volt vele eddig senkinek problémája, pedig elég durva komplexusaim vannak/voltak miatta. Mondjuk megválogatom a barátaim, nem szoktam idiótákkal leállni:D
És igazából csak két barátom volt eddig:D
5/19 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: igen azért van a kérdés és túl húsos meg ha állok akkor a vágás nem látszik hanem a nagy ajkak kilógnak :S elég furcsa..meg a színe is sötétes
2011. jún. 21. 16:46
6/19 Rekettyés László válasza:
Az én barátnőm pinája gázrezsó formájú volt, dobtam is.
7/19 A kérdező kommentje:
mi az a gázrezsó?XDDDDDDDDD
2011. jún. 21. 17:09
8/19 anonim válasza:
Ha valaki ilyenért dob az nem szeretett, tehát kár bánkódni. Amúgy sosem történt ilyen, mondjuk eddig csak kétszer fordulhatott volna elő...
9/19 anonim válasza:
Az olyasmi, mint a Garas Dezső és Soltész Rezső keveréke.
10/19 anonim válasza:
Kedves 16:23 és Kedves Kérdező!Az enyém dettó ugyan olyan mint amit ti elmondtatok figyelj nekem eddig csak egy barátom volt van de őt nem zavarja!De viszont engem nagyon zavar ha lehetne meg műttetném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!