Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25-30 eves pasik hanyszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 eves pasik hanyszor igenylik a szexet naponta? Ez olyan kor amikor mar soknak szamit az "egynél több" menet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hogy érted azt hogy letudós? mennyire vagy szerelmes?
2011. jún. 21. 12:44
 12/20 A kérdező kommentje:

azt hogy letudos ugy ertem, hogy alig van elojatek, meg be sem nedvesedek, es maris szexelunk. Miutan elelvezett elfordul, es hozza se lehet erni. Es ha aznap megprobalkozok, akkor orarilas kielegitem mindig, de szexelni nem szoktunk utana már.

Mennyire vagyok szerelmes? nagyon szeretem a baratomat, es tisztelem, és imadom testét is!

2011. jún. 21. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:

"Mennyire vagyok szerelmes? nagyon szeretem a baratomat, es tisztelem, és imadom testét is!"

kedves kérdező,egy kicsit furcsán pakolod egymásra a szavakat XD

2011. jún. 21. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:

aha, értem mire gondolsz letudós alatt. nézd ez eléggé nagy önzőség a részéről... hol marad az adok-kapok. meg azt megengedi h lesz.opd( bár bocsi) és utána ennyi...?

neked mi jár?a nagy semmi?

sztem beszéld ezt meg vele, mert ez így nem hangzik jól... ha szereted akkor még adj egy kis időt neki, ha nem akkor meg nem érdemes ilyenre pazarolni az időt.

2011. jún. 21. 13:25
 15/20 anonim ***** válasza:

barátom 33 éves és napi 2x min csináljuk (még szerencse h én is ennyiszer min igénylem)

22/N 33/F

2011. jún. 21. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, nekem hetente, kéthetente elég egyszer. nejem többször igényelné, de én ténylegesen fáradt vagyok, 16 órát dolgozok egy nap (most is melóból írok) és 4 órám van az alvásra. Hétvégén meg ő dolgozik általában, ha meg otthon van akkor is csak este lehet szex mert anyóséknál lakunk és őszerinte bármikor bejöhetnek... Szóval már beletörödtem :)
2011. jún. 21. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó vagyok. Hetente azért egyszer csináljuk, a kétheti alkalom az akkor van ha pont piroskája van.
2011. jún. 21. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:

13:42 vagyok

mi akkor is csináljuk

óvszer + törcsi alánk aztán kész

2011. jún. 21. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem téma mert csak akkor tud elmenni ha kinyalom. Úgy meg nem az igazi nyalakodni :) Ha meg tudom, hogy neki nem lesz jó akkor meg minek erőlködjek?
2011. jún. 21. 17:33
 20/20 anonim ***** válasza:
igaz
2011. jún. 21. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!