Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 eves pasik hanyszor igenylik a szexet naponta? Ez olyan kor amikor mar soknak szamit az "egynél több" menet?
azt hogy letudos ugy ertem, hogy alig van elojatek, meg be sem nedvesedek, es maris szexelunk. Miutan elelvezett elfordul, es hozza se lehet erni. Es ha aznap megprobalkozok, akkor orarilas kielegitem mindig, de szexelni nem szoktunk utana már.
Mennyire vagyok szerelmes? nagyon szeretem a baratomat, es tisztelem, és imadom testét is!
"Mennyire vagyok szerelmes? nagyon szeretem a baratomat, es tisztelem, és imadom testét is!"
kedves kérdező,egy kicsit furcsán pakolod egymásra a szavakat XD
aha, értem mire gondolsz letudós alatt. nézd ez eléggé nagy önzőség a részéről... hol marad az adok-kapok. meg azt megengedi h lesz.opd( bár bocsi) és utána ennyi...?
neked mi jár?a nagy semmi?
sztem beszéld ezt meg vele, mert ez így nem hangzik jól... ha szereted akkor még adj egy kis időt neki, ha nem akkor meg nem érdemes ilyenre pazarolni az időt.
barátom 33 éves és napi 2x min csináljuk (még szerencse h én is ennyiszer min igénylem)
22/N 33/F
13:42 vagyok
mi akkor is csináljuk
óvszer + törcsi alánk aztán kész
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!