Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25-30 eves pasik hanyszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 eves pasik hanyszor igenylik a szexet naponta? Ez olyan kor amikor mar soknak szamit az "egynél több" menet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 12:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom 26 évesen havonta egyszer kívánt meg... annyira változó, hogy erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni.
2011. jún. 21. 12:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ebben a korban is igaz, hogy még a legyet röptében is. Plusz nem kezdők már. A legjobb kor :)))
2011. jún. 21. 12:23
 3/20 A kérdező kommentje:
értem... de ez szemelyfuggo? vagy kor fuggo? az en baratom is 26 éves egyebkent, es majdnem hasonlo cipoben jarok mint amit emlitesz (kb havonta ketszer)
2011. jún. 21. 12:23
 4/20 A kérdező kommentje:
12:23 -akkor ezekszerint embere valogatja, nem kor fuggő...
2011. jún. 21. 12:24
 5/20 bix ***** válasza:
100%

pff hát akkor te még hiszel a mesékben. 25 vagyok, és ált már bocsánat de kanosabb mint 7-8 éve. vagy sablonos, unalmas a sex vagy félrekefél, vagy ponrót néz. nekem ne mondja egy 2x éves se hogy havonta egyszer kívánja, mert nagyon csúnyán röhögöm ki. :D már megvan a rutin, megvan a technika, az önbizalom, ugyanmár.... szerintem egy kis beszélgetést tuti megér a téma, bár biztos jön a fáradt vagyok, meg egész nap dolgozok kifogásokkal:D

(régen nem a nőknek fájt mindig a fejük?:D)

2011. jún. 21. 12:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, biztosan személyiségfüggő is!Az én barátom( most már volt barátom) pl sokat dolgozott,állandóan mással volt elfoglalva... Nem tudom mennyit ér neked ez a kapcsolat, de a havi egyszeri szex az kevés!Mondjuk attól is függ, akkor milyen, nekem nem volt jó, oda se figyelt rám.

te tudod mennyit ér a kapcsolatod, illetve hogy neked mennyi az optimális. Nekem kevés volt a havi 1x 10 perc...

Most van egy isteni szeretőm...Vele se találkozom két hétnél gyakrabban,de ő legalább megadja nekem ami kell...

az első voltam...

2011. jún. 21. 12:29
 7/20 A kérdező kommentje:
12:26 -de lehet hogy szemelyenkent valtozo,nem? valami oka csak van. Biztos, hogy nem csal meg. Akkor vagy megunt es nem mondja, vagy csak nem kíván. De akkor miért van velem? :/
2011. jún. 21. 12:30
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is havi 4-5*van szex.Mondjuk most nem nagyon tudtunk 1ütt lenni a párom miatt(eüs okok miatt),tegnap én akartam ő nem.Na mondom de jó,és még ő mondja hogy olyanok vagyunk mint a nyugdíjasok...

én 24/L ő 26/F

2011. jún. 21. 12:36
 9/20 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? az elején is keveset voltatok együtt? mert ha igen, akkor neki ez az optimális.

Ha réegn vagytok már együtt, akkor lehet csak megszokás... vagy egyszerűen csak egy pótlék vagy...

2011. jún. 21. 12:37
 10/20 A kérdező kommentje:
nem régen, kb fél éve. egy hónapig naponta egyszer szexeltunk, ha talalkoztunk (azt is keveseltem, de mivel nagyon jó vele, az kielegito volt). Azota keves a szex, es néha letudós a részéről...
2011. jún. 21. 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!