Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 eves pasik hanyszor igenylik a szexet naponta? Ez olyan kor amikor mar soknak szamit az "egynél több" menet?
pff hát akkor te még hiszel a mesékben. 25 vagyok, és ált már bocsánat de kanosabb mint 7-8 éve. vagy sablonos, unalmas a sex vagy félrekefél, vagy ponrót néz. nekem ne mondja egy 2x éves se hogy havonta egyszer kívánja, mert nagyon csúnyán röhögöm ki. :D már megvan a rutin, megvan a technika, az önbizalom, ugyanmár.... szerintem egy kis beszélgetést tuti megér a téma, bár biztos jön a fáradt vagyok, meg egész nap dolgozok kifogásokkal:D
(régen nem a nőknek fájt mindig a fejük?:D)
Igen, biztosan személyiségfüggő is!Az én barátom( most már volt barátom) pl sokat dolgozott,állandóan mással volt elfoglalva... Nem tudom mennyit ér neked ez a kapcsolat, de a havi egyszeri szex az kevés!Mondjuk attól is függ, akkor milyen, nekem nem volt jó, oda se figyelt rám.
te tudod mennyit ér a kapcsolatod, illetve hogy neked mennyi az optimális. Nekem kevés volt a havi 1x 10 perc...
Most van egy isteni szeretőm...Vele se találkozom két hétnél gyakrabban,de ő legalább megadja nekem ami kell...
az első voltam...
Nálunk is havi 4-5*van szex.Mondjuk most nem nagyon tudtunk 1ütt lenni a párom miatt(eüs okok miatt),tegnap én akartam ő nem.Na mondom de jó,és még ő mondja hogy olyanok vagyunk mint a nyugdíjasok...
én 24/L ő 26/F
Mióta vagytok együtt? az elején is keveset voltatok együtt? mert ha igen, akkor neki ez az optimális.
Ha réegn vagytok már együtt, akkor lehet csak megszokás... vagy egyszerűen csak egy pótlék vagy...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!