Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sexben hogyan kell megd. Ni egy srácot?
(légyszi homofóbok ne írjanak)
eddig ő d..ott engem, de most szeretném kipróbálni énis..
neki még nem mondtam..
köszi szépen
igazából nem az a fő kérdés hogy hogy kell berakni, azt végülis kitalálnám közben..csak simizzek közben vagy mit csináljak? meg hogy vegyem rá? főleg melegek tapasztalata érdekelne..
régóta együtt vagyunk de ilyen még nem volt.
2hónapja am...
öcsém de gyökér vagy.... Egyrészt ha nem érzed ösztönösen, hogy simizni kell-e a másikat akkor nem fog menni a dolog. Azt sem értem, hogy ha félsz lányokat dugni, akkor miért dugsz meg palikat, amit egyébként sokkal nehezebb??
Elég csutka meleg lehetsz... meg egyrészt.. tudod, nem rávenni kell a másikat, hanem megkérni. Ha akarja, akarja, ha nem, akkor meg kár erőltetni, mert úgysem fogja engedni, lehet hogy zsigerből aktív... De szerintem ezt egyedül vele érdemes megbeszélned.
jotudomhogy simizni kell ehhez én félős vagyok:$
azért megpróbálom majd..
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:39--------------------én is az vagyok.. na velem mit csinálsz te kis sz@r f@szú !!! én szivesen találkoznék veled ,de lehet fogatlanul mész haza!!!!!
Kérdező, kamu a kérdés. Kérem kapcsolja ki.
12:39 te meg pont illesz hozzá. Együtt vagytok? :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!