Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg sexben hogyan kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sexben hogyan kell megd. Ni egy srácot?

Figyelt kérdés

(légyszi homofóbok ne írjanak)

eddig ő d..ott engem, de most szeretném kipróbálni énis..

neki még nem mondtam..

2011. jún. 21. 11:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hááát... lány vagyok, és bár szívesen adnék tanácsot, mivel én nem ítéllek el titeket, de sajnos nem tudok segíteni. Néz szét neten...hátha ott találsz valami segítséget.
2011. jún. 21. 12:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal, ő biztos segíteni fog neked. :)
2011. jún. 21. 12:16
 13/26 A kérdező kommentje:

köszi szépen

igazából nem az a fő kérdés hogy hogy kell berakni, azt végülis kitalálnám közben..csak simizzek közben vagy mit csináljak? meg hogy vegyem rá? főleg melegek tapasztalata érdekelne..

2011. jún. 21. 12:18
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyu öcsi olyan nincs ,hogy hogy vegyed rá vagy akarja vagy nem!...azt meg ,hogy mit csinálj közben..Ahoz meg kell pár együtt töltött alkalom,hogy kitapasztaljátok egymást...Öcsém ti mióta vagytok 1gyütt 2 napja?
2011. jún. 21. 12:21
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
kitapasztaljátok egymást gondolom nem nehéz kitalálni ,hogy arra gondolok .. hogy kiderüljön melyik félnek mi a jó...Pl gyengéden simogatósan,kicsit kemnyebben ütemesen stb..Mondjuk nekem szerencsém volt első barátom tapasztalt vén róka volt gyorsan bele vitt a mély vízbe ..nem kelett értetlenkedve álnom ,hogy jajj most akkor hogyis csináljuk ...elég határozott személyiség nomeg én 21 éves voltam ő meg 38...
2011. jún. 21. 12:26
 16/26 A kérdező kommentje:

régóta együtt vagyunk de ilyen még nem volt.

2hónapja am...

2011. jún. 21. 12:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

öcsém de gyökér vagy.... Egyrészt ha nem érzed ösztönösen, hogy simizni kell-e a másikat akkor nem fog menni a dolog. Azt sem értem, hogy ha félsz lányokat dugni, akkor miért dugsz meg palikat, amit egyébként sokkal nehezebb??

Elég csutka meleg lehetsz... meg egyrészt.. tudod, nem rávenni kell a másikat, hanem megkérni. Ha akarja, akarja, ha nem, akkor meg kár erőltetni, mert úgysem fogja engedni, lehet hogy zsigerből aktív... De szerintem ezt egyedül vele érdemes megbeszélned.

2011. jún. 21. 12:37
 18/26 A kérdező kommentje:

jotudomhogy simizni kell ehhez én félős vagyok:$

azért megpróbálom majd..

2011. jún. 21. 12:39
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:39--------------------én is az vagyok.. na velem mit csinálsz te kis sz@r f@szú !!! én szivesen találkoznék veled ,de lehet fogatlanul mész haza!!!!!

2011. jún. 21. 12:48
 20/26 kovpet ***** válasza:
0%

Kérdező, kamu a kérdés. Kérem kapcsolja ki.

12:39 te meg pont illesz hozzá. Együtt vagytok? :)

2011. jún. 21. 13:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!