Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sexben hogyan kell megd. Ni egy srácot?
Figyelt kérdés
(légyszi homofóbok ne írjanak)
eddig ő d..ott engem, de most szeretném kipróbálni énis..
neki még nem mondtam..
2011. jún. 21. 11:56
1/26 anonim válasza:
El kellett számolnom 10-ig...
Inkább nem írok semmit,mert már így is felment a vérnyomásom :@
2/26 anonim válasza:
Keményen...most erre mit mondjak. Ha magadtól nem érzel rá, akkor inkább d.gjon ő tovább :D
3/26 anonim válasza:
engem az zavar hogy ezt minden héten meg kell kérdezned.
5/26 A kérdező kommentje:
de én még soha nem csináltam ilyet és nemtudom hogy kell..hogy kell berakni?
2011. jún. 21. 12:06
6/26 anonim válasza:
Hogy kell berakni baz+...na most menj légyszíves a p*csába thx
7/26 A kérdező kommentje:
oda nem akarok..
2011. jún. 21. 12:11
8/26 anonim válasza:
de pont oda akarsz bemenni hülyegyerek XDD
9/26 A kérdező kommentje:
nem mert lánnyal nem merek sexelni.
2011. jún. 21. 12:12
10/26 anonim válasza:
Nemértem a kérdést mi az ,hogy hogyan kell?...Az elöttem szóló szavaival élve ,hogy ha nem érzel rá semmi értelme....vagy irjunk neked 1 komplett használati útmutatót?....szerintem te amolyan passszív nyunyóka lehetsz...hagy csak ,hagy kurogasson ő... elég kezdők lehettek.....amúgy meg ,ha jóban vagytok beszéld meg vele mi esne jól neki és hogyan ,vagy lesd el ahogy ő szokta..Ha eggyátalán bele megy mert irtad ,hogy még nem montad neki lehet totál AKTÍV beállítotságú ....de ezt csak te tudhatod!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!