Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig a pénisz? Most beszéljü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtreszelő kérdése:

Mindig a pénisz? Most beszéljünk a punciról

Figyelt kérdés

Miért mindig azon a kérdésen lovagol mindenki, hogy mekkora a jó cerka? A csajok azzal skatujáznak be pasikat, hogy kicsi... Azon miért nem, hogy a csaj puncija saláta, kifurdúlt mint ha lógna a bele, vagy szép izléses puncinyílás?

Lányok Ti hogy látjátok ezt?

Fiúk Ti hogy látjátok ezt?

Nemed, korod írd légyszi.

2011. jún. 21. 08:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy csomóan kamuznak, bár nekem tényleg c van :D :D 25/N
2011. jún. 21. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek amikor felizgatom a csiklóját,akkor babapunciból átvált denevérré.
2011. jún. 21. 09:59
 13/18 anonim ***** válasza:

mondjuk nem is a kinézete lenne a jó kérdés, ha már párhuzamot húzunk:) hanem valakinek kicsit tágabb, rövidebb, hosszabb, szűkebb... de nem értem fiúknál sem, erről felesleges beszélni, megváltoztatni nem tudjuk:) meg kell találni a bele illő kukacot!;)

23N

2011. jún. 21. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát nekem állítolag c, van és a barátom azt mondja h nagyon szép..bár amikor először mondta meg is lepődtem h mi lehet szép 1 punciban de jól esett..viszont én 1 férfi kuksijára se mondtam még soha h "szép"..
2011. jún. 21. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nincsen senkinek sem "A" típusú puncija? Ezt nem értem, amúgy nekem épp az "A" tetszik, a barátnőmé is olyan.
2011. jún. 21. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy kamu a sok babapuncis csaj. Lány vagyok, de a barátaim (fiúk) között van jópár tapasztalt, nőfaló egyed, és egy alkalommal, amikor erről beszélgettünk azt mondták, hogy bizony a kilógó kisajkakból sokkal több van! :D
2011. jún. 21. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem a-tipusu van...és eddig sosem kérdőjeleztem meg, hogy jól néz-e ki a nemiszervem, de annyian teszik fel ezt a kérdést, hogy már kezdek azon aggódni, hogy az enyém ilyen gáz-e a sok babapunci mellet :D :SS

szerintem a punci, az punci, a pénisz, az pénisz. kész. változtatni nem tudunk rajta nemde?:D fogadd el amilyen neked van, kész...ugyanúgy mint a mell kérdés:nekem nincs nagy mellem, és szeretem őket, mert feszesek, és nem lógnak, kész. egyik sem jobb a másiknál, csak másabb , kész :)

2011. jún. 21. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: elfajzott egy társadalom ez már, valahogy engem az életbe' nem érdekelt, hogy megfelelő-e a mellem vagy a puncim, pedig nyilván mindkettő lehetne szebb a mostani állapotánál :D ha lenne is pénzem ilyesmire, akkor se jutna eszembe, hogy megműttessem, ahogy az se, hogy komplexusokat építsek ki magamban emiatt.
2011. jún. 21. 18:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!