Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig a pénisz? Most beszéljü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtreszelő kérdése:

Mindig a pénisz? Most beszéljünk a punciról

Figyelt kérdés

Miért mindig azon a kérdésen lovagol mindenki, hogy mekkora a jó cerka? A csajok azzal skatujáznak be pasikat, hogy kicsi... Azon miért nem, hogy a csaj puncija saláta, kifurdúlt mint ha lógna a bele, vagy szép izléses puncinyílás?

Lányok Ti hogy látjátok ezt?

Fiúk Ti hogy látjátok ezt?

Nemed, korod írd légyszi.

2011. jún. 21. 08:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Azért az se zavarjon, hogy több trillió oldalon keresztül teszik föl a női nemi szerv kinézetével kapcsolatos kérdéseket is.

Ez a kérdés komolyan olyan, mintha az oviban lennénk már. Valaki elveszi a játékodat és ezért te is az övét. Megmondalak marika néninek.

2011. jún. 21. 08:11
 2/18 A kérdező kommentje:
Mondjál :D! Engem akkor is érdekel kinek melyik fajta tetszik, esetleg Marikanéninek milyen van :D
2011. jún. 21. 08:19
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Erre egyetlen választ tudok adni:

A p*na, az p*na.

30F

:D

2011. jún. 21. 08:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz tudni erről?

nekem egyszer egy 40 éves pasi magyarázta el a 3 alaptípust, amelyik létezik szerinte:

a,: a denevérpunci: mind a kisajkak, mind a csikló kilóg, olyan,mint a denevérszárny( más lapozósnak hívja)

b,: a sajtburger punci: a kisajkak és a csikló épphogy kilátszik a nagyajkak közül,mint a sajt a sajtburgerből

c,: a babapunci: ami tökéletesen záródik, vagy épp egy picit kilátszik a csikló.

Remélem megfelelő volt a válasz. Hogy melyik pasinak mi jön be nem tudom, nekem c-m van, azért az eddigi barátaim odavoltak... 22/L

2011. jún. 21. 08:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már kéne egy. a,b vagy c az mind1 csak legyen.Jah gazdával együtt....
2011. jún. 21. 08:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is c van.
2011. jún. 21. 08:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A csajomé a c variáns.
2011. jún. 21. 08:55
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem b van és, akk mi van??:D semmi..az én barátomnak így tetszik ahogy van és ő is jöhetne, hogy jaj nekem nem tökéletes ezrt meg azért, de engem ez hol érdekel?? nem a péniszébe szerettem bele..xD remélem értitek.
2011. jún. 21. 09:19
 9/18 anonim ***** válasza:

Én élek halok a C puncusért!

A legszebb. Megőrülök ha látok egy ilyet. Egyből ki szeretném nyalni, örömet okozni neki és a gazdájának! *pirul

:)

2011. jún. 21. 09:24
 10/18 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem az érdekes, hogy itt kb. minden csaj azt írja, hogy babapuncija van... én azért ezt nem hiszem el :D nekem spec. b van, szóval nem azért, de nem hiszem, hogy ilyen sokaknak az lenne :'D
2011. jún. 21. 09:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!