Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a pénisz? Most beszéljünk a punciról
Miért mindig azon a kérdésen lovagol mindenki, hogy mekkora a jó cerka? A csajok azzal skatujáznak be pasikat, hogy kicsi... Azon miért nem, hogy a csaj puncija saláta, kifurdúlt mint ha lógna a bele, vagy szép izléses puncinyílás?
Lányok Ti hogy látjátok ezt?
Fiúk Ti hogy látjátok ezt?
Nemed, korod írd légyszi.
Azért az se zavarjon, hogy több trillió oldalon keresztül teszik föl a női nemi szerv kinézetével kapcsolatos kérdéseket is.
Ez a kérdés komolyan olyan, mintha az oviban lennénk már. Valaki elveszi a játékodat és ezért te is az övét. Megmondalak marika néninek.
Erre egyetlen választ tudok adni:
A p*na, az p*na.
30F
:D
Mit akarsz tudni erről?
nekem egyszer egy 40 éves pasi magyarázta el a 3 alaptípust, amelyik létezik szerinte:
a,: a denevérpunci: mind a kisajkak, mind a csikló kilóg, olyan,mint a denevérszárny( más lapozósnak hívja)
b,: a sajtburger punci: a kisajkak és a csikló épphogy kilátszik a nagyajkak közül,mint a sajt a sajtburgerből
c,: a babapunci: ami tökéletesen záródik, vagy épp egy picit kilátszik a csikló.
Remélem megfelelő volt a válasz. Hogy melyik pasinak mi jön be nem tudom, nekem c-m van, azért az eddigi barátaim odavoltak... 22/L
Én élek halok a C puncusért!
A legszebb. Megőrülök ha látok egy ilyet. Egyből ki szeretném nyalni, örömet okozni neki és a gazdájának! *pirul
:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!