Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék ribisebb az ágyban?
Legtöbbször inkább bújós.
Tudom, hogy a barátom ezt is szereti, de azt is, ha a lány vadabb, ribisebb az ágyban.
Arra kérlek titeket, adjatok nekem használható tanácsokat, hogy meglephessem a párom!
Lányok, ti mit szoktatok bevetni?
Fiúk, ti mit szerettek?
Az igazán jó ribi engedelmes.
Nem próbál meg irányítani és ha valami furcsa dolgot kérek,akkor nem meglepődik,hanem egy szó nélkül örömmel teljesíti.
Egyszóval legyél alázatos,engedelmes és jó ribi leszel.
Lássa rajtad a barátod, hogy nem görcsölsz, elégedett vagy magaddal. Ne azzal törődj, hogy az adott pózban vajon hogyan festesz, hanem engedd el magad, és élvezd!
Még jobban feltüzeli majd, ha magabiztos vagy és tudatában vagy a testednek és a vágyaidnak.
Engedd szabadjára a fantáziád, orálnál szinte alig bírj vele betelni, adj bele mindent. Viszonzásképp pedig nyugodtan nyomd a fejét a lábaid közé. :D Szavakkal is irányíthatod, tetszeni fog neki, hogy ennyire tudod, mit akarsz.
Írtad, hogy bújós vagy, és ezzel nincs is baj, de biztos van egy vadmacska éned is, amit szabadon engedhetsz. :D Az sem árt, ha megbeszélitek egymással a titkos szexuális vágyaitokat és megpróbáljátok őket megvalósítani. A pasik szeretik a kísérletező, nyitott típusú lányokat.
Remélem, tudtam segíteni. :)
18/L
Szerintem egy Viv Thomas film jó ötleteket adhat. :) Ja és ne legyen benned szégyenérzet semmiképp sem! Úgy ülj le ahogy kényelmes, és ne zavarjon ha otthon beterpesztesz. Ha hátonfekve a lábad akarod a fejed fölé emelgetni egy szál bugyiban az is eléggé kedvcsináló hatású!
Az ágyban pedig mutasd ki hogy imádod a kemény f@szt és ha jól megkúrnak. Ennyi.
Légyí szabadszájú.
Mondd ki mit tegyen veled szó szerint. Sőt vulgárisan.
Kezdeményezz, vidd TE őt ágyba. Szó szerint dugasd meg magad vele. :)
Először lehet furcsállni fogja de hidd el legbelül minden srác vágyik erre. Ki sűrűbben ki ritkábban, de mindenkinek bejön! :)
örülök, h voltak, akiknek sikerült értelmezni a kérdést.
köszönöm a tanácsokat! :)
tegnap 09:41
Vigyázz, mert ha a csávó egy éretlen kis pisis, aki nincs tisztában se magával, se a világgal, könnyen lenézhet és megvethet, nameg mindenféle útszéli nőnek elhíresztelhet! Aztán a s€ggfej majd később rájön, hogy ez milyen izgató és hogy mekkora roh@dék volt, de neked akkor már mindegy ilyen szempontból.
Szia!De sok itt a félőrült válasz!
A lényeg az,hogy legyél aktív,ne pedig passzív.Magyarul bele kell adni azt,mait a helyzet megkíván.Sajnos nekem ebben nincs részem,mert a párom csak a "fadarab" figurát szereti felvenni... 41/F
Biztos annak is megvan az oka, ha a párod nem tud veled másmilyen lenni, csak egy fadarab, kedves 41 éves férfi! :)
Lehet, hogy a párod alapból ilyen beállítottságú, de az is lehet, hogy nem szereti veled a szexet, így inkább "elviseli" ...tehát felveszi a fadarab szerepet.
Próbáltad már vele megbeszélni? Biztos megvan az oka annak is, hogy nem tudja magát elengedni kellően melletted... Hogy nem mer előtted felvállalni "ilyen fajta" viselkedést.
Egyik barátnőm mesélte, hogy egyik pasija mellett egyáltalán nem tudta felvállalni magát, nem tudta önmagát adni... Igazából nem így fogalmazott, hanem azt mondta, hogy a mostani párja hozta ki belőle azt a szexuálisan túlfűtött nőt, akinek már rég elő kellett volna bújnia...
Szerintem ez minden nőben benne van, csak kell hozzá egy megfelelő partner!
25/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!