Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék ribisebb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék ribisebb az ágyban?

Figyelt kérdés

Legtöbbször inkább bújós.

Tudom, hogy a barátom ezt is szereti, de azt is, ha a lány vadabb, ribisebb az ágyban.

Arra kérlek titeket, adjatok nekem használható tanácsokat, hogy meglephessem a párom!

Lányok, ti mit szoktatok bevetni?

Fiúk, ti mit szerettek?

2011. jún. 21. 01:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%

mondd azt neki közbenhogy:

"óÓóÓóóóÓÓÓ igen, dugd mélyen a Dunámba a kolbászúrfit, duuugd, igen!"

2011. jún. 21. 01:17
 2/20 Bea92 ***** válasza:
Mi számít nálad ribisebbnek??
2011. jún. 21. 01:19
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Dugás előtt mond ezt-Fél óra 8000,egy óra 12000.-

És utána csináld azt amit mond visszabeszélés nélkül.

2011. jún. 21. 01:20
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

-.-'

Ha megjátszod magad, akkor lehet, hogy pont az ellentétes hatást fogod kiváltani. Én pl. utálom, ha egy lány olyan akar lenni amilyen valójában nem.

És a vadabb lány nem = a rib@nccal. Sokat kell még tanulnod úgy látom!

2011. jún. 21. 01:20
 5/20 Bea92 ***** válasza:

kolbászúrfi????!!! :D ez igen

szereted a fagyit? na nyald úgy a makkját mint a fagyit csak jobban nyomd a nyelved!! meg szopogasd! közben nézz a szemébe vadul!

szorítsd az intim izmaidat meg ilyenek !

hajrá!!

2011. jún. 21. 01:22
 6/20 A kérdező kommentje:

ma 01:20

köszi a kioktatást!

tisztában vagyok vele, h a 2 nem egyenlő egymással.

lásd: kérdés.

2011. jún. 21. 01:23
 7/20 anonim ***** válasza:

vegyél fel aznap cs.cskidobós topot, miniszoknyát.

a miniszoknya alá olyan tangát, ami középen ki van vágva.

orálozz neki, de ne csak a végét, mélytorkozz (imádják a pasik :P) csinálj úgy, mintha be akarnád szívni az egészet ( nem fogsz ettől fuldokolni nyugee)

te irányíts, lovagold meg :D

vehetsz smarties-t, és leeszegetheted a hhasáról ... nemtom, ezek mennyire "r*bis" 5letek, de páromnak tetszett, mikor ilyeneket bedobtam :D

2011. jún. 21. 01:28
 8/20 anonim ***** válasza:
orálozz neki úgy h füle farka kettéáljon
2011. jún. 21. 01:30
 9/20 anonim ***** válasza:
Mi múltkor olyat csináltunk,h letérdepeltem elé,szószerint megb*szta a szám,és az arcomra élvezett.Nagyon tetszett neki,nekem is.:D
2011. jún. 21. 01:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Persze, sztem a kérdező is tudja, hogy attól még nem lesz ribanc, mert úgy viselkedik egy kicsit a pasijával.

Csak hogy tisztázzuk, szerintem ha ribancos vagy az ágyban, akkor nem feltétlen vagy vad.

Pl ha azt mondom a pasimnak, hogy szex közben, hogy "dugd meg jó keményen a p.-m" akkor attól még nem leszel vad, csak közönséges, és pont ez a lényeg. Ugyanis a ribik közönségesek. Sok pasi szereti ezt az ágyban, szóval szerintem neked kéne inkább tanulnod, ahelyett, hogy oktatsz másokat.

Pl ha disznó módon beszélsz szex közben, akkor sem leszel vad. Illetve még azt is csinálhatod, hogy mikor tökre nem számít a pasid rá, (épp ül pl az ágy szélén) akkor tedd fel a lábad mellé az ágyra, úgy h pont rálásson a puncidra, de ne legyen rajtad bugyi, csak egy szoknya. Na pl ez is elég ribis, mégsem vad. Incselkedj vele... :)

22/N

2011. jún. 21. 01:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!