Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Undorodik a farkamtól!
Figyelt kérdés
10 hónapja járok a barátnőmmel. Már lefeküdtünk, mindegyikünknek az volt az első. Azonban ő csak nagyon ritkán akar sexelni, szájjal egyeltalán nem csinálja, és kézzel is csak ritkán, de azt se nagyon szereti... Mit tudnék csinálni, hogy többet csinálja? Nagyon szeretjük egymást, shzerintem ő is engem, viszont ez egy elég komoly probléma... Legyetek szívesek adjatok tanácsot! 19F2011. jún. 20. 22:41
11/13 anonim válasza:
Hány éves a barátnőd? Én a viselkedéséből arra gondolok, hogy neki abszolút korai volt a szex még. Pettingeltetek előtte? Azt élvezte? Ő is akarta, hogy továbbmenjetek, vagy főleg te beszélted rá?
12/13 anonim válasza:
szerintem mosd meg a kis turost:)
13/13 anonim válasza:
Lehet h fél..először én is féltem,konkrétan nem mertem hozzáérni,a számba venni még annyira sem..aztán azért csak megpróbáltam h örömet szerezzek a barátomnak,és most már semmi gondom nincs vele,nagyon szívesen csinálom bármelyik formáját:) mondd neki h tetszik ahogy csinálja és nagyon élvezed,lehet h csak azon aggódik h béna..én is féltem tőle nagyon,főleg h a párom elég tapasztalt volt..bátorítsd a lányt,lehet h csak erre van szüksége:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!