Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Undorodik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Undorodik a farkamtól!

Figyelt kérdés
10 hónapja járok a barátnőmmel. Már lefeküdtünk, mindegyikünknek az volt az első. Azonban ő csak nagyon ritkán akar sexelni, szájjal egyeltalán nem csinálja, és kézzel is csak ritkán, de azt se nagyon szereti... Mit tudnék csinálni, hogy többet csinálja? Nagyon szeretjük egymást, shzerintem ő is engem, viszont ez egy elég komoly probléma... Legyetek szívesek adjatok tanácsot! 19F
2011. jún. 20. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

rajzolj a pélódra 2szemet 1orr-t és egy mosolygós szájt. fontos ,hogy mosolygós száj legyen..!

így tutira megkedveli o.O xD

2011. jún. 20. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon tapasztalatlan ezena téren. Ha egyszer rászánja magát az orálisra nem lesz gond, de addigis véletlenül se eröletsd!
2011. jún. 20. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni, de lehet, h csak az x. pasinál fog neki menni, vagy ha veled, akkor is el kell telnie több-kevesebb időnek... Első barátommal én egyszerűen nem bírtam az orális szexet, egyszerűen megalázónak találtam, és valahányszor megpróbálkoztam vele, bőgés lett a vége... Most már úgy-ahogy hozzászoktam, nem mondom, h rajongok érte, de néha ez is kell:) Azt viszont nem értem, h a kezével mi a gond, abban nincs semmi különös... Próbáld meg néha "odarakni" a kezét, csak megérti a célzást:) Ha nem, akkor beszélgess vele erről.

21L

2011. jún. 20. 22:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Rengeteget beszéltünk erről... megígérte hogy próbálkozik majd, csak nem értem hogy miért nem csinálja meg...
2011. jún. 20. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor feküdtetek le először? Mármint, hogy hány héttel/hónappal ezelőtt? Csak mert lehet, hogy még mindig fáj Neki a szex, ez sokaknál előfordul és ebből kifolyólag nem élvezi. Vagy az is lehet, hogy alapjáraton nem élvezi, mert még új, szokatlan Neki. Nekem is kellett hozzá idő, hogy úgymond belerázódjak ... Az orális szex pedig megosztja az embereket. Vannak akik undorítónak találják és egyszerűen képtelenek megtenni, vannak akik úgy ahogyan elfogadják és alkalomadtán, ha a párjuk nagyon szeretni, megadják ezt Neki és vannak akik nagyon szeretik, kérés nélkül csinálják. Az pedig, hogy kézzel miért nem csinálja, nos ez egy jó kérdés. Lehet, hogy mivel még mind a ketten szüzek voltatok, nincsen tapasztalata, fél, hogy Neked nem esne jól amit Ő csinál. Bennem is sokszor volt/van ilyen félelem, hogy sokmindenbe, amit szeretnék megcsinálni a párommal, félek belekezdeni mert nem tudom, hogy Ő hogyan reagálna egy-két fantáziaképemre. Szerintem a legközelebbi szeretkezésnél, próbálj meg az előjátékra nagy hangsúlyt fektetni, figyeld a reakcióit, hogy mire, hogyan reagál, nyiss felé te is, próbáld meg kényeztetni! Ha látod, hogy sem az általad nyújtott dolgok sem pedig az amit Veled tehetne, nem hozzák lázba akkor FINOMAN, térj rá erre a témára, hogy mégis mi a problémája, mondd Neki, hogy amíg nem osztja meg Veled, nem tudsz segíteni ezen és nem tudsz hozzá alkalmazkodni! Szerintem ezzel sokkal előrébb jutnátok! Sok sikert és ne csüggedj, biztos van rá ésszerű magyarázat! :)

2011. jún. 20. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:

...mert a nők másképp működnek... ;) Ha nem erőlteted, szívesebben fogja csinálni, ha egyszer ráveszi magát.:)

21L

2011. jún. 20. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Nincs valami lelki gebasza? Pl részeges apuka, molesztálás, ilyesmi? Általában azért a kiváncsiság hajtja az embert.

26N

2011. jún. 20. 22:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát március elején feküdtünk le először. Előtte csinálta kézzel néha, meg szájjal is párszor, szóval ezért érthetetlen számomra hogy most miért nem. Azt mondta hogy maga a tudat... Lefeküdni is ritkán fekszünk le, mert fél hogy teherbe esik......Pedig használunk gumit sőt felajánlottam neki hogy nem megyek el benne, hanem kézzel fejezze be... de így is fél a terhességtől.Én már egyeltalán nem értem hogy vagy ez...nem erőltetem a dolgot...sokat beszélünk erről de nem hiszem hogy valaha is erőltettem
2011. jún. 20. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok aki kérdezte, hogy mikor feküdtetek le először! Nos, a terhességgel kapcsolatban teljesen megértem a barátnődet, manapság sokat olvashatunk arról, hogy gyógyszer/óvszer mellett teherbe esnek lányok és elég kétségbeejtő helyzetbe és súlyos választás elé kerülnek, amely meghatározza a további életüket. Én 19 évesen lettem terhes, tehát tudom miről beszélek. :)
2011. jún. 20. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a barátnőd egy kicsit "modoros" és ódzkodik a szájjal történő kielégítésedtől, ilyenkor állítólag megalázónak találják ezt a lányok, bár azt nem értem miért lenne megalázó az orál, de én nem is érthetem ... Legrosszabb esetben nem sikerül felülemelkednie ezen és továbbra sem fogja csinálni, de gondolom szereted és éppen ezért nem szabad eröltetned nála ezt a dolgot, idővel talán feloldódik. Egy valamit talán tehetsz még..gondold át, hogy nem viselkedsz-e túlzottan "főnökként" abban a szituációban. Talán kicsit megjátszhatnád az alárendelt kiszolgáltatott férfit, hogy érezze, hogy az ő kezében van a legérzékenyebb részed. Jobbat nem tudok, ha ettől se normalizálódik a helyzet, akkor, időt kell neki hagyni.
2011. jún. 20. 23:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!