Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bennem volna a hiba, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem volna a hiba, vagy egyszerűen csak a párom ilyen típus és ennyi lenne a magyarázat erre? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A párom mindig inkább a "gondolkodó" kategóriába tartozott. :-) Tehát, szeret hosszasan gondolkodni, filozofálni dolgokról, szereti inkább az agyát használni, mint sem az ösztönei szerint élni. De ez nem azt jelenti, hogy egy unalmas könyvmoly, aki a tanulásnak él és semmi izgalom nincs az életében. Imád bulizni, szeret sörözni a haverokkal, egyszóval szeret élni. Nagyon szeretem mert érzelmes fajta, nem a farka irányítja ... Viszont én (szégyen-nemszégyen) nagyon szeretem a szexet és sokkal többet kívánom mint Ő. Ha nincs olyan kedve, hiába "szambázom" be a szobába meztelenül, vagy akár egy szexi fehérneműben, nem hat rá. Ha épp máshoz volna kedve, vagy fáradt vagy lusta akkor nem szexel. Heti 1-2 alkalommal vagyunk együtt (de inkább 1). Amikor szeretkezünk az mindig fantasztikus, imádok Vele szeretkezni, épp ezért kívánom annyira, látom, hogy Ő is élvezi de mindig azt mondja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Épp ezért Ő kevesebbet szeret szexelni de ha szexel akkor igyekszik a legjobban teljesíteni. De én mégis sokszor vagyok elkeseredett emiatt, mert nem tartom magam csúnya lánynak, sőt tudom, hogy mások sem tartanak, az alakommal sincsen semmi gond, igaz, hogy nem vagyok egy tipikus bombanő, inkább átlagos, kedves arcú. Kellene, hogy aggódjam? Vagy ez így van jól? (Már lassan 3 éve vagyunk együtt)
2011. jún. 20. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

00:26 os én egyetlen barátnőmnek sem engedtem és a mostaninak sem engedem hogy leszopjon mert utálom. és nem is tudok elélvezni úgy.

itt az élő példa :D

2011. jún. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!