Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bennem volna a hiba, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem volna a hiba, vagy egyszerűen csak a párom ilyen típus és ennyi lenne a magyarázat erre? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A párom mindig inkább a "gondolkodó" kategóriába tartozott. :-) Tehát, szeret hosszasan gondolkodni, filozofálni dolgokról, szereti inkább az agyát használni, mint sem az ösztönei szerint élni. De ez nem azt jelenti, hogy egy unalmas könyvmoly, aki a tanulásnak él és semmi izgalom nincs az életében. Imád bulizni, szeret sörözni a haverokkal, egyszóval szeret élni. Nagyon szeretem mert érzelmes fajta, nem a farka irányítja ... Viszont én (szégyen-nemszégyen) nagyon szeretem a szexet és sokkal többet kívánom mint Ő. Ha nincs olyan kedve, hiába "szambázom" be a szobába meztelenül, vagy akár egy szexi fehérneműben, nem hat rá. Ha épp máshoz volna kedve, vagy fáradt vagy lusta akkor nem szexel. Heti 1-2 alkalommal vagyunk együtt (de inkább 1). Amikor szeretkezünk az mindig fantasztikus, imádok Vele szeretkezni, épp ezért kívánom annyira, látom, hogy Ő is élvezi de mindig azt mondja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Épp ezért Ő kevesebbet szeret szexelni de ha szexel akkor igyekszik a legjobban teljesíteni. De én mégis sokszor vagyok elkeseredett emiatt, mert nem tartom magam csúnya lánynak, sőt tudom, hogy mások sem tartanak, az alakommal sincsen semmi gond, igaz, hogy nem vagyok egy tipikus bombanő, inkább átlagos, kedves arcú. Kellene, hogy aggódjam? Vagy ez így van jól? (Már lassan 3 éve vagyunk együtt)
2011. jún. 20. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez így van jól. ha ez már az elejétől kezdve így megy akkor semmi probléma.
2011. jún. 20. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:

hát, ha neked kevés márpedig azt írtad, akkor kevés.

ez tény.

vagy tudsz rajta változtatni, vagy nem.

esetleg orális kényeztetéssel néha lehet meg tudod hozni a kedvét.. nem ?

2011. jún. 20. 22:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt sem szereti túlságosan, mármint ha már belekezdek akkor nagyon élvezi meg minden de Ő mindig azt mondja, hogy Ő nagyon szeret velem csókolózni, szeret engem puszilgatni épp ezért az én számban ne legyen az Ő farka mert úgy már nem olyan a csók és, hogy az én szám nem arra való ... :-) Pedig én imádom így kényeztetni.
2011. jún. 20. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez jóó gondolatmenet, okos a barátod XD
2011. jún. 20. 23:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Mitől volna okos ezzel?? Nem értelek ...
2011. jún. 20. 23:48
 6/11 anonim válasza:
Hát, ez igen szokatlan hozzáállás egy férfitól! Nekem most egy régi ismerősöm jutott eszembe, 5 évig volt a fiújával, el is jegyezték egymást, és az ötödik évben bejelentette a pasi, hogy meleg, és lelépett... De nem bántásból írtam! Amúgy ha 3 éve vagytok együtt, akkor nem kórosan kevés a heti 1, inkább az az érdekes, hogy a kapcsolatotok elején faltátok-e egymást, szexeltetek-e éjjel nappal? Amúgy, az kemény, hogy nem akarja az orális szexet, esküszöm nem bunkó akarok lenni, de biztos, hogy jól cidázol? Mert én ilyenről a büdös életben nem hallottam, hogy egy hetero faszi nem kívánja a copit... (tényleg nem parasztkodni akartam, ez jött a szívemből, őszintén)
2011. jún. 21. 00:26
 7/11 anonim válasza:

Néma gyereknek anyja sem érti szavát.

Ez nekem hasonlít erre a helyzetre. Próbáltál már vele erről beszélni? Ha igen és továbbrais így gondolja, akkor valószínűleg nem akar rád unni. Nem rossz gondolat menete van az biztos. Nincs itt semmigond, ha meg nem bírod már tűrtőztetni magad, akkor maszti.. az biztos meghozza majd a kedvét is, ha látja mennyire kívánod már..:)

2011. jún. 21. 00:27
 8/11 A kérdező kommentje:
00:26 100%-ra nem tudom, hogy jól csinálom -e. Volt előtte 2 kapcsolatom és az első barátom például a mai napig azt mondja, hogy azóta sem talált olyan lányt aki olyan jól csinálja mint én. Tehát gondolom annyira nagyon rossz nem lehetek :DD Amúgy nem arról van szó, hogy nem kívánja, mert ha elkezdem nem ellenkezik, sőt ... ha abba akarnám hagyni, hogy mást is csináljunk akkor közbeszól, hogy folytassam és szokta kérni is csak ritkán. Egyszerűen csak arról van szó, hogy Ő szeret szeretkezés közben sokat csókolózni és úgy nem szeret, hogy előtte én a farkát szopogattam. :-) Am nem gondolnám, hogy meleg :DD A kapcsolatunk elején nyílván többet voltunk együtt, hiszen akkor még új volt az egész, azt azért szeretném hozzátenni, hogy fél évvel ezelőtt megműtötték a páromat és ez most sok mindenben akadályozza (pl. munkavállalás) és ezek közül ilyen a szex is. Tehát nem tudom, hogy a fájdalomtól való félelem miatt nem akar inkább szexelni, vagy am sem lenne hozzá kedve. De abban biztos vagy, hogy nagyon szeret.
2011. jún. 21. 08:48
 9/11 A kérdező kommentje:

*vagyok

Egyébként beszéltem már Vele nagyon sokszor erről. Annyit fűzött hozzá, hogy mások vagyunk, Ő nem ez a tipikus ösztönlény, Neki nem csak a szexen jár éjjel-nappal az esze, de ettől függetlenül imád velem szexelni. Mindig dícséri am az alakomat, a testemet meg látom rajta, hogy imádja is, ezért mondom, hogy keveset szeretkezünk, de ha szeretkezünk akkor az élmény az fantasztikus! :-) Kérdeztem Tőle már sokszor, hogy nem elég amit én nyújtanék? De mindig azt mondja, hogy tökéletesen elég és mindig nevet, hogy olyan buta vagyok. Amúgy a legjobban a fenekemet utálja és tudom, hogy az anális szexért is él-hal. Bár még azt sem igazán szereti csinálni ha nekem egy picit is fáj és miután elmegy azt mondja bántja őt, hogy nekem pl. az elején fájt. Mondjuk eddig 3x ha csináltuk ebben a formában, mindketten élveztük de megegyeztünk abban, hogy hagyományos módon jobb. :-)

2011. jún. 21. 08:53
 10/11 A kérdező kommentje:
a fenekemet imádja bocsánat :D még korán van :D
2011. jún. 21. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!