Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen technikát használtok, hogy visszatartsátok az orgazmust?
Figyelt kérdés
Előjáték nélkül általában 3-5 perces egy konkrét aktus, ez a barátnőmnek nagyon kevés arra, hogy ő is elmenjen. Hogyan tegyem hosszabbá?2011. jún. 20. 20:09
11/15 A kérdező kommentje:
a cél az, hogy hüvelyi orgazmusa legyen
szoktuk úgy is, hogy először orál kényeztetem, elmegy és én csak aztán jövök, de együtt jobb
volt már többször, akkor 2.v. 3. menetkor volt, mikor már jobban bírtam. neki sem kell túl sok, csak egy picivel több, mint nekem ált.
kösz a válaszokat
2011. jún. 20. 20:32
12/15 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy mindjárt elmész akkor csináld lassabban és utána jobb érzés is lesz.
13/15 anonim válasza:
csak hergeld fel orállal és ujjazással de ne vidd el.. és úgy rakd be neki
14/15 anonim válasza:
Elöször gyakorolnod kell egyedül sokat kb 1 hónapig. Amikor érzed hogy közeleg az orgazmus akkor feszitsd be a segg izmaidat és tartsd vissza vagy húzd hátra a heréidet idővel megtanulod beszabályozni az időt hogyha csak rágondolszé s visszatartod akkor nicns gond az ágyban.
15/15 anonim válasza:
utolsó: a PC izomgyakorlatokra gondolsz? Az nem "seggizom" XDDD itt egy leírása: [link]
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!