Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen technikát használtok, hogy visszatartsátok az orgazmust?
Figyelt kérdés
Előjáték nélkül általában 3-5 perces egy konkrét aktus, ez a barátnőmnek nagyon kevés arra, hogy ő is elmenjen. Hogyan tegyem hosszabbá?2011. jún. 20. 20:09
2/15 anonim válasza:
ha elmész utánna probáld még folytatni
nekem sikerült...
3/15 anonim válasza:
gondolj a nagyanyádra vagy arra h épp WOWozol...
4/15 anonim válasza:
Már eleve a gumi segít, de vannak kulon speciális teljesítmény novelo gumik. Pl. durex performa.
5/15 anonim válasza:
a gondolatelterelés nem hatásos hisz az lenne a szex lényege hogy jólérezd magad és ha épp egy elütött macska belein ábrándozol, az nem fog jól esni. Próbáld megszakítással, és míg te pihensz, kényeztesd másképp a barátnőd.
6/15 anonim válasza:
ma 20:12: Attól csak gyorsabban elmenne :D
7/15 anonim válasza:
jah bocs ma 20:17 nem tudom ki mennyire perverz vagy kocka:D amúgy normális válasz... nekem is volt egy olyan exem akit nehezen lehetett elvinni... elvitt engem orálisan és amíg "pihent a cerka" addig én nyaltam meg ujjaztam őt ezzel sikerült eléggé felhergelnem és énsem voltam már annyira befűtve utána...de ha nem akar orálisan kényeztetni akkor egyszerűen csak te előjátékozz izgasd őt és mond neki h szóljon amikor már közel jár és csak akkor mássz belé:)
8/15 anonim válasza:
most ez komoly hogy te 3 perc alatt elmész??
hát basszus szánalmas vagy komolyan
9/15 anonim válasza:
van ilyen aki hamar elmegy..
még ezzellehet is valami t kezdeni.. de aki pár másodperc alatt odavan az mehet a levesbe.
ha tudod késleltetni, lasabban adod neki, meg-meg állsz akkor leeht célravezető lesz a dolog
10/15 anonim válasza:
Én személy szerint kényszerítem magam hogy ne menjek el. Nekem nem kell gondolnom semmire egyszerűen arra koncentrálnom hogy még ne, majd később. De ha ez nem jön be, akk még ott van az h gondolj döglött macskákra, a nagyanyádra pucéran (ha nem izgulsz rá).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!