Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak van egy kinézetre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van egy kinézetre teljesen ugyan olyan ikertestvére, és egyszer megláttam a barátomat csókolózni egy másik lánnyal! Mit csináljak, ha ara hivatkozk, hogy a testvére volt?

Figyelt kérdés

a testvére meg azt mondja, hogy nincs is barátnője...

nem vagyok benne biztos, h a barátom volt, de hogyan deríthetném ki, hogy ki mondd igazat?

egyébként ha ez segít vmiben, a testvérének is tetszettem

azt a lányt meg akivel csókolózott, életemben nem láttam... :S

2011. jún. 20. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

19:28

Ezzel annyi a baj hogy nem biztos hogy az iekrtesója annyira szereti, a pasija pedig azért ekég valószínű.

2011. jún. 20. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez a kombinálás nekem már érthetetlen.
2011. jún. 20. 20:17
 13/16 A kérdező kommentje:

19:48-as

persze nem teljesen ugyanolyanok, a barátomnak van egy nagy anyajegye, meg magasabb is, de ha csak hátulról láttam őket... akkor nem tudom ki melyik... :/

2011. jún. 21. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Az haggyán.. de ennyi erővel bármikor kefélhetsz az ikertesóval is :D Most komolyan.Ha tök egyformák,és kiadja magát a kanodnak,honnan fogod tudni most melyikkel kef.élsz?

19:28- ez érdekes ez a salamoni sztori :D Okos :D

2011. jún. 21. 11:57
 15/16 A kérdező kommentje:
jézusom teljesen meg lehet őket különböztetni, tudom, hogy éppen kivel vagyok, de smárolás közben hátulról és messzírő láttam!!! És nem akartam odamenni hogy mégis mi folyik itt, mert ha az ikertesója, akkor az kínos lett volna...
2011. jún. 21. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem pedig oda kellett volna menned! mert ha ő az, akkor lebukik, ha az ikertesója, akkor meg jogosan mondhatod, h bocsi, de hát ugye teljesen hasonlítotok, megijedtem, és szerintem meg is értette volna, nem nézett volna hülyének. akkor néznének hülyének és paranoiásnak, ha pl. a barátod elmegy piros pólóban bulizni, és te minden piros pólós smárolós sráchoz odamész, hogy hé megcsaltál, ja bocsi mégsem.
2011. jún. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!