Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy kinézetre teljesen ugyan olyan ikertestvére, és egyszer megláttam a barátomat csókolózni egy másik lánnyal! Mit csináljak, ha ara hivatkozk, hogy a testvére volt?
a testvére meg azt mondja, hogy nincs is barátnője...
nem vagyok benne biztos, h a barátom volt, de hogyan deríthetném ki, hogy ki mondd igazat?
egyébként ha ez segít vmiben, a testvérének is tetszettem
azt a lányt meg akivel csókolózott, életemben nem láttam... :S
19:28
Ezzel annyi a baj hogy nem biztos hogy az iekrtesója annyira szereti, a pasija pedig azért ekég valószínű.
19:48-as
persze nem teljesen ugyanolyanok, a barátomnak van egy nagy anyajegye, meg magasabb is, de ha csak hátulról láttam őket... akkor nem tudom ki melyik... :/
Az haggyán.. de ennyi erővel bármikor kefélhetsz az ikertesóval is :D Most komolyan.Ha tök egyformák,és kiadja magát a kanodnak,honnan fogod tudni most melyikkel kef.élsz?
19:28- ez érdekes ez a salamoni sztori :D Okos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!