Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak van egy kinézetre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van egy kinézetre teljesen ugyan olyan ikertestvére, és egyszer megláttam a barátomat csókolózni egy másik lánnyal! Mit csináljak, ha ara hivatkozk, hogy a testvére volt?

Figyelt kérdés

a testvére meg azt mondja, hogy nincs is barátnője...

nem vagyok benne biztos, h a barátom volt, de hogyan deríthetném ki, hogy ki mondd igazat?

egyébként ha ez segít vmiben, a testvérének is tetszettem

azt a lányt meg akivel csókolózott, életemben nem láttam... :S

2011. jún. 20. 19:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A testvérét kellene megkérdezned.. ne a barátodat! Mert ő tuti a tesójára fog hivatkozni, de ha a testvér nem tud erről, akkor hamar lebuktatja. Remélem nem lesz baj :)
2011. jún. 20. 19:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát szívás. Sajnálom, de mondhat bármit mert ahogy mondtad hivatkozhat az ikertestvérére.
2011. jún. 20. 19:11
 3/16 A kérdező kommentje:

de mindketten letagadják

az ikertestvérének tetszem, ő már mondta is a barátomnak, h ahogy szakítunk, rámhajt, ezért tehette ő is

én viszont egyre jobban a barátomra gyanakszom... de ő nagyon letagadja

2011. jún. 20. 19:13
 4/16 Kicsiláányka válasza:

Ez miért a szexualitás témában van?:D

Amúgy attól még hogy nincs barátnője..attól még csókolózhat másik lányokkal...

2011. jún. 20. 19:14
 5/16 WhiteLabel ***** válasza:
Ha a tesójának is tetszel úgy necces, bár attól hogy nincs barátnője még csókolózhatott, szerintem.
2011. jún. 20. 19:14
 6/16 A kérdező kommentje:

jó igen az igaz, h attól még csókolózhatott, de akkor most ki volt? melyik logikus?

(am bocsánat nem a szexualitásba akartam rakni... )

2011. jún. 20. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha már nincs meg az akivel csókolozott akkor?:D Csókolozni csókolozhat, de akkor járni is kéne vele vagy csak úgy csókolozttak és ég veled?:D Tudod mi a legjobb recept erre? Hozzatok össze egy négyes randit:) Na az jó lesz:D
2011. jún. 20. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ikertesója lehet, hogy így akar szétválasztani titeket! csókolózik mással előtted, és később a barátodra fogja, hogy menjetek szét, közben meg ártatlan fejjel néz, mint aki semmit sem tud.

erre egy megoldást tudok javasolni, méghozzá a salamoni ítéletet. ott ugye az volt a lényeg, hogy két anya vitatkozott arról, hogy kié a gyerek, mire bölcs Salamon azt mondta, hogy ha nem tudnak megegyezni, vágják ketté a gyereket. Erre az egyik egyből azt mondta, hogy nem, akkor legyen a másiké. Salamon innen derítette ki, hogy azé volt a gyerek, aki nem akarta, hogy kettévágják, mivel szerette a gyermeket, nem akarta hogy bántódása essék, inkább akkor nevelje más, csak ne legyen baja.

Neked is vmi ilyesmit kéne. Mondd azt, hogy neked nem fér bele a csókolózás, szakítasz vele, és az ikertesót sem akarod többé látni, mert hazugak mind a ketten. Erre csak kiugrik a nyúl a bokorból. Ha az ikertesó volt hogy szétválasszon, mert szeret, akkor inkább bevallja hogy ő volt, mert inkább legyél a barátoddal, mintsem sosem lásson többé. Ha a pasid volt, akkor ő fogja bevallani, mert inkább ismerje el, minthogy szakítotok, és sosem lát többé.

Remélem nem fogalmaztam túl kuszán!

2011. jún. 20. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod egyáltalán hogy éppen kivel beszélsz ha ennyire hasonlitanak?
2011. jún. 20. 19:48
 10/16 anonim ***** válasza:
szerintem bízz a barátodban egyelőre. vagy ha nem megy, akkor szakíts vele, mert az állandó gyanúsítgatás, gyanakvás, féltékenykedés megmérgezi a kapcsolatot, neked sem, neki sem lesz jó:)
2011. jún. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!