Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy kinézetre teljesen ugyan olyan ikertestvére, és egyszer megláttam a barátomat csókolózni egy másik lánnyal! Mit csináljak, ha ara hivatkozk, hogy a testvére volt?
a testvére meg azt mondja, hogy nincs is barátnője...
nem vagyok benne biztos, h a barátom volt, de hogyan deríthetném ki, hogy ki mondd igazat?
egyébként ha ez segít vmiben, a testvérének is tetszettem
azt a lányt meg akivel csókolózott, életemben nem láttam... :S
de mindketten letagadják
az ikertestvérének tetszem, ő már mondta is a barátomnak, h ahogy szakítunk, rámhajt, ezért tehette ő is
én viszont egyre jobban a barátomra gyanakszom... de ő nagyon letagadja
Ez miért a szexualitás témában van?:D
Amúgy attól még hogy nincs barátnője..attól még csókolózhat másik lányokkal...
jó igen az igaz, h attól még csókolózhatott, de akkor most ki volt? melyik logikus?
(am bocsánat nem a szexualitásba akartam rakni... )
ikertesója lehet, hogy így akar szétválasztani titeket! csókolózik mással előtted, és később a barátodra fogja, hogy menjetek szét, közben meg ártatlan fejjel néz, mint aki semmit sem tud.
erre egy megoldást tudok javasolni, méghozzá a salamoni ítéletet. ott ugye az volt a lényeg, hogy két anya vitatkozott arról, hogy kié a gyerek, mire bölcs Salamon azt mondta, hogy ha nem tudnak megegyezni, vágják ketté a gyereket. Erre az egyik egyből azt mondta, hogy nem, akkor legyen a másiké. Salamon innen derítette ki, hogy azé volt a gyerek, aki nem akarta, hogy kettévágják, mivel szerette a gyermeket, nem akarta hogy bántódása essék, inkább akkor nevelje más, csak ne legyen baja.
Neked is vmi ilyesmit kéne. Mondd azt, hogy neked nem fér bele a csókolózás, szakítasz vele, és az ikertesót sem akarod többé látni, mert hazugak mind a ketten. Erre csak kiugrik a nyúl a bokorból. Ha az ikertesó volt hogy szétválasszon, mert szeret, akkor inkább bevallja hogy ő volt, mert inkább legyél a barátoddal, mintsem sosem lásson többé. Ha a pasid volt, akkor ő fogja bevallani, mert inkább ismerje el, minthogy szakítotok, és sosem lát többé.
Remélem nem fogalmaztam túl kuszán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!