Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor bisexuális vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bisexuális vagyok ettől?

Figyelt kérdés
Van egy volt osztálytársam, akivel voltam most nyaralni. Persze több baráttal. A lényeg, hogy este kicsit becsípett mindenki. Végül közösen mentünk fürdeni, mert közös zuhanyzós hely volt. Ilyen balatoni táborhely. 2 személy tud bemenni egyszerre zuhanyzoni. A lényeg, hogy felállt a farka fürdés közben, amitől nekem is. Erre bezárta a fürdő ajtaját a kis retesszel és megkérdezte, hogy leszopjon-e. Gondoltam kamu. Mondtam persze és röhögtem. Erre ez tényleg letérdelt és... Rohadtul élveztem, de utána utáltam magam. Más is volt így? Mit tegyek most? Persze azóta se beszéltünk róla. Sőt találkozni se mertem vele, pedig a héten mentünk volna bulizni.
2011. jún. 20. 16:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%
Nincs a dologban semmi abnormális. Zuhanyozás közben nem nagy ügy hogy a tied is felállt. Ha piásan leszopott attol semmi bajod nem lett hisz egy piás nem is tudja hogy kivel zuhanyozik. Persze hogy jol esett hisz minden egészséges fiunak jolesik ha leszopják. Vannak az életben ilyen véletlenek és nem tartozik senkire.
2011. jún. 20. 19:37
 32/32 anonim ***** válasza:
Hol tudom elérni a barátodat??? én is szivesen zuhanyoznék vele ! vagy veled !!!
2011. okt. 27. 11:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!