Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bisexuális vagyok ettől?
""Bocsánat, nem férfi szopta le a kérdezőt:D" "
Bocsánat, de egyik fiúka leszopta a másik fiúkát!
Én csaj vagyok,és engem is nyalt már ki csaj.Sokkal jobban csinálta mint bármelyik palim eddig.De ettől nem vagyok se leszbi,se bisex.Csak annyi a helyzet hogy 1 lány a lánynak azért csinálja jól,mert őis tudja hogy hol a jó.És ez a pasikkal is igy van szerintem.
Kérdező,szerintem meg nem vagy bi.Mi is ittasak voltunk a csajjal,és úgy történt meg.Józanúl el se tudnám képzelni
o.O 24/N
Hát de férfi ember, csinál ilyet??
Jó, mondjuk a börtön...De ezen el lehetne vitatkozni.:P
Próbálj megnyugodni.
Szerintem ettől nem vagy biszex... de akkor sem kellett volna ezt tenned. Azért innentől fogva szerintem eléggé máshogy fogod látni a dolgokat, és ez elég szörnyű. Szerintem szükséged lenne arra, hogy valaki megbeszéld ezt, normálisan. Egy pszichológus mondjuk. És mielőtt még valaki elkezdené írni, hogy bolond...nem az, csak ezt lehet nem tudná/tudod egyedül feldolgozni. Van barátnőd? Amikor olvastam...hát ez már tényleg durva. Nem tudom, hogy mennyire stabil a kapcsolatotok, de szerintem ezt meg kéne vele beszélned, mert ennyit a lány is megérdemel, és ha nem beszéled meg vele, akkor mindig eszedbe fog jutni ez a dolog, pedig túl kéne tenned magad rajta.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!