Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor bisexuális vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bisexuális vagyok ettől?

Figyelt kérdés
Van egy volt osztálytársam, akivel voltam most nyaralni. Persze több baráttal. A lényeg, hogy este kicsit becsípett mindenki. Végül közösen mentünk fürdeni, mert közös zuhanyzós hely volt. Ilyen balatoni táborhely. 2 személy tud bemenni egyszerre zuhanyzoni. A lényeg, hogy felállt a farka fürdés közben, amitől nekem is. Erre bezárta a fürdő ajtaját a kis retesszel és megkérdezte, hogy leszopjon-e. Gondoltam kamu. Mondtam persze és röhögtem. Erre ez tényleg letérdelt és... Rohadtul élveztem, de utána utáltam magam. Más is volt így? Mit tegyek most? Persze azóta se beszéltünk róla. Sőt találkozni se mertem vele, pedig a héten mentünk volna bulizni.
2011. jún. 20. 16:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

""Bocsánat, nem férfi szopta le a kérdezőt:D" "

Bocsánat, de egyik fiúka leszopta a másik fiúkát!

2011. jún. 20. 16:35
 22/32 anonim ***** válasza:
52%

Én csaj vagyok,és engem is nyalt már ki csaj.Sokkal jobban csinálta mint bármelyik palim eddig.De ettől nem vagyok se leszbi,se bisex.Csak annyi a helyzet hogy 1 lány a lánynak azért csinálja jól,mert őis tudja hogy hol a jó.És ez a pasikkal is igy van szerintem.

Kérdező,szerintem meg nem vagy bi.Mi is ittasak voltunk a csajjal,és úgy történt meg.Józanúl el se tudnám képzelni

o.O 24/N

2011. jún. 20. 16:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Mármint a te szótáradban az ilyen nem férfi? Igy máar más, akkor mégegy bocsánat:D
 24/32 anonim ***** válasza:

Hát de férfi ember, csinál ilyet??

Jó, mondjuk a börtön...De ezen el lehetne vitatkozni.:P

25/32 anonim ***** válasza:
:D
2011. jún. 20. 16:37
 26/32 anonim ***** válasza:
Ugyan már. SPORTOLÓK közt is tök gyakaran megesik ilyen. Én kajakoztam és ott is volt hasonló!
2011. jún. 20. 16:41
 27/32 kovpet ***** válasza:
16:41 meg PÉKEK között is. Meg hidegburkolók között is :) (melegburkolót akartam írni, de az félreérthető lett volna :)) )
2011. jún. 20. 16:44
 28/32 anonim ***** válasza:
Meleg fugázók...XDDDDDDD
2011. jún. 20. 16:51
 29/32 anonim ***** válasza:
50%

Próbálj megnyugodni.

Szerintem ettől nem vagy biszex... de akkor sem kellett volna ezt tenned. Azért innentől fogva szerintem eléggé máshogy fogod látni a dolgokat, és ez elég szörnyű. Szerintem szükséged lenne arra, hogy valaki megbeszéld ezt, normálisan. Egy pszichológus mondjuk. És mielőtt még valaki elkezdené írni, hogy bolond...nem az, csak ezt lehet nem tudná/tudod egyedül feldolgozni. Van barátnőd? Amikor olvastam...hát ez már tényleg durva. Nem tudom, hogy mennyire stabil a kapcsolatotok, de szerintem ezt meg kéne vele beszélned, mert ennyit a lány is megérdemel, és ha nem beszéled meg vele, akkor mindig eszedbe fog jutni ez a dolog, pedig túl kéne tenned magad rajta.

2011. jún. 20. 17:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Egészségetekre!:-S Fúúj de undormány!Kajak homo!Pasira feláll hát az már régen rossz!...
2011. jún. 20. 18:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!