Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megtetszene nektek egy 21 éves srác, szívesen össze jönnétek vele, de kiderülne, h még nem volt párkapcsolata, 0 tapasztalat, csók se stb, sokat romlanának az esélyei?
Igazi kihivas lenne! :D
Szoval lenne eselye!
Én kifejezetten örülnék egy ilyen pasinak, nem hiszem hogy a lányok az alapján választanak hogy kinek mennyi tapasztalata van. Az első barátom is hamar belejött a dolgokba, én voltam neki az első, 20 éves volt akkor. Semmi gond nem volt vele:)
24/L
Én is nagyon örülnék neki. Még szerencse, hogy te nem azt kérdezted, ciki-e... :D Csak annyi, hogy azért ne nekem kelljen a parancsnoknak lennem. :)
majdnem18/L :D
haaat ez azert a pasitol is fugg.
nekem igy automatikusan 1 volt osztalytarsam jutott eszembe. kicsit nagydarab, de nem kover csak "husi" kicsit eger-kepu (szerintem) es maniaja az ocska Arojanak a szerelese (egesz nap a garazsban van, nyakig a degenyegben) es mikor kivetelesen nem ezt csinalja akkor is vmit butykol. azonkivul amugy figyelmes, sizik, bicajozik, kirandul. de en ilyenkor mindig elgondolkodok h ha eddig nem volt csaja annak valoszinuleg oka van. mintha nem igazan erdekelnek a csajok. es hat o se erdekli a csajokat. nem tudom mi votl hamarabb, a tyuk vagy a tojas. de nemreg arra az elhatarozasra jutott h o meteorolohus lesz es honapokig fog egyedul gubbasztani 1 megfigyeloallomason 2000m-en.
nna mind1. csak azt akartam szemleltetni h a pasitol fugg. ha amugy helyes, jol erzem magam vele, el tudunk beszelgetni, hulyeskedni, stb 1 szoval passzolunk es van koztunk az a bizonyos valami a levegoben akkor nem zavarna, sot, lehet h meg orulnek is h "bontatlan darabot kaptam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!