Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha igazán szeretsz valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretsz valakit akkor nem fog zavarni ha mások a vágyaitok az ágyban?

Figyelt kérdés
és magától elégedett leszel úgy is?
2011. jún. 20. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

van aki szerint az orális szex undorító,megalázó stb.

én személy szerint soha nem értettem h ezt mégis miért gondolják így,de nem vagyunk egyformák..

viszont ha te nagyon szeretnéd,és a párod sok idő után sem hajlandó..hát lehet h egy bizonyos idő elteltével máshol fogod keresni,amit tőle nem kapsz meg

2011. jún. 20. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Kibírni természetesen ki lehet, végtére is mindent kibírsz, amibe nem halsz bele, de volt egy pasim, aki soha nem akart fölül lenni, bárhogy kértem. Ez se perverzió szerintem, nincs benne semmi pláne, de borzasztóan hiányoltam. :( Mostani barátommal meg olyan misszionárius pózban szexelni, mintha a kama sutra leghajmeresztőbb mutatványa lenne... :D

Te döntésed, hogy a párkapcsolat megér annyit, hogy valamiről lemondj-e miatta.

20L

2011. jún. 20. 14:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!