Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha igazán szeretsz valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretsz valakit akkor nem fog zavarni ha mások a vágyaitok az ágyban?

Figyelt kérdés
és magától elégedett leszel úgy is?
2011. jún. 20. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mennyire mások?

Egyébként szerintem annyira nem probléma.

2011. jún. 20. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazán szeret valakit, akkor alkalmazkodik, sőt még alakulhatnak is a vágyak, és összecsiszolódhatnak. (átvitt értelemben :))
2011. jún. 20. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
hát nemtom, ha a fiúm megrögzött 'k.akiszex' rajongó lenne én otthagynám...
2011. jún. 20. 14:01
 4/12 A kérdező kommentje:
pl ha lány vagy és nem nyal ki a barátod ezt el tudod örökre viselni?
2011. jún. 20. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Második voltam.. Nem az aberrációkra gondoltam, csak egész egyszerű dolgokra. (Alul, felül, elől, hátul, gyorsan, lassan,...) És persze mindez kölcsönös, pl. hol az egyik, hol a másik alkalmazkodik.
2011. jún. 20. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez önzőség és ez rámehet idővel a kapcsolatra.Már az nehéz ha valaki többször akarja a másik meg nem vagy az h. csak az egyik fél alkalmazkodik a másik nem.

Ez amúgy akkor gáz ha ő akarja h. te csináld neki és te is akarod h. ő csinálja,mert ha te nem kívánod a nyalást akkor nincs gond,de ha ő elvárja h. csináld neki és te is kívánod h. kinyaljon akkro ott gondok lesznek.

2011. jún. 20. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
..bocs, a aberráció a harmadiknak szólt. :)
 8/12 A kérdező kommentje:
a nyalás aberráció?
 9/12 anonim ***** válasza:

nem, a k.akiszexre gondolt :D

csak én azért nem az ilyen 'alapdolgokra' gondoltam, mert azok nem lehetnek olyan zavaróak szerintem. :)

2011. jún. 20. 14:10
 10/12 A kérdező kommentje:

én nem csinálom a barátomnak és neki sincs baja ezzel, nem vágyik rá

de én akarom h ő csinálja nekem és ő azt se szeretné

2011. jún. 20. 14:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!