Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja valaki, hogy: "megmossam a hátad? ", mire gondolhat?
Figyelt kérdés
Mármint ezt miért mondják a férfiak, ez egyfajta csajozós duma? Mire akar célozni vele? Nektek mondta már valaki? Hogyan reagáltatok rá? (bocsi a sok kérdésért :))2011. jún. 20. 09:26
11/18 anonim válasza:
Az elöttem 3-al szóló 24 éves hölgy mintha csak a haveromat hallanám, egész véletlenül nem Andrea vagy? :D
13/18 anonim válasza:
"ha megmosod a hátam, én is megmosom a tied"
ez nem feltétlenül a hátmosásra való felhívás, lehet nem szexuális tartalmú, mert ez azt is jelenti, hogy :
"ha segítesz nekem, én is segítek neked"
19F
14/18 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok esetleg a testi higiéniával van gondja a fiatalembernek, mert tán "illatos" a hölgy? Olyan ez mikor valaki dezodort kap ajándékba....nna jó csak viccelek, persze, hogy igen intim kapcsolatot akar, csak nincs bélyeg gyűjteménye...csak szappan....
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kefeügynök és hosszú-nyelű hátmosó keféket árul. Engem például hetekig üldözött egy porszívóügynök, mindig arról beszélt, hogy kiporszívózza a szobámat. Egy másik meg folyton főzni akart, de lábasokat kellett volna vásárolnom tőle.
Mindenkinek azt tanácsolom, hogy sokkal jobb az egyenes beszéd, még a kefeügynöknek is.
16/18 szamo77d válasza:
Na, vajon mit jelent? Ki van éhezve és kéri, hogy etesd
meg jó alaposan! Mindent bele!
17/18 anonim válasza:
jézusom ezek a válaszok:D:D:D:D:D de jót röhögtem köszi mindenkinek, főleg a porszívó ügynökösnek:D:D:D
18/18 anonim válasza:
mire gondolna? szilvás buktára :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!