Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja valaki, hogy: "megmossam a hátad? ", mire gondolhat?
Hát, nem azért, de szerintem az ember nem engedi meg akárkinek, hogy megmossa a hátát. Hogy mikor fürdik, bemenjen hozzá, láthassa meztelenül, és még hozzá is érhessen.
Ez egy tök intim dolog. A "megmoshatom a hátad?" annyit takar, h kb felkér egy kis intim közelségre...ami kb bármit takarhat. Lehet, hogy csak egy sima hátmosás, lehet, hogy szex.
A lényeg, h csak annyit akar ezzel mondani, hogy szívesen intim viszonyba kerülne veled.
És igen, mondta nekem többször is az egyik kollégám. Nagyon zavart, de kb jó pofát kellett hozzá vágnom, mert a főnök pincsije volt. Szerintem ez egy nagyon szar szöveg, és olyan emberek mondogatják, akikbe egy csepp kreativitás sem szorult... :) Ennyi
24/N
Látta hogy piszkos a hátad. Segíteni akart.
Mit nem lehet ezen felfogni?
Amúgy próbálkozz hosszú nyelű kefével, úgy jobban eléred.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!