Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak is kell az előjáték?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és még szűz, de nem akarom hogy a barátom a kezével, vagy a szájával elégítsen ki, szerintetek megértené ha megmondanám neki hogy ezt a részt lépjük át? Mert a többivel semmi bajom sincs.2011. jún. 19. 20:46
21/24 anonim válasza:
Bocs, de kajak
1. Kislány vagy még ehhez, a így állsz hozzá.
2. Hidd el ha pettinggel kezdenétek utána lenne önbizalmad. (tapasztalat)
3. Ha szűz vagy nagyon fog fájni, ha nincs előjáték.
22/24 A kérdező kommentje:
nem bántott senki.
és miért kell lekislányozni?
mindenki más, és mindenki máshogy szereti, én pld így.
ettől nem vagyok kislány.
2011. jún. 23. 16:11
23/24 anonim válasza:
Hát szöveg értés nálad 0. Oda írtam: Ha így állsz hozzá!!!!
Olvassad már végig! (Igen, tudom, hogy kihagyat ott egy h betűt azért bocs)
24/24 Thurston válasza:
De. Ez pont azt jelenti, hogy kislány vagy. Meg ez az utolsó kommented is ezt támasztja alá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!