Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak is kell az előjáték?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak is kell az előjáték?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és még szűz, de nem akarom hogy a barátom a kezével, vagy a szájával elégítsen ki, szerintetek megértené ha megmondanám neki hogy ezt a részt lépjük át? Mert a többivel semmi bajom sincs.
2011. jún. 19. 20:46
1 2 3
 11/24 Bigini válasza:
Szerintem sem állsz készen a szexuális együttlétre.Van valami konkrét okod,h ennyire ellenzed az előjátékot? Rosszatt hallottál róla?Esetleg undorodsz a dologtól? Önbizalom terén minden rendben?
2011. jún. 19. 21:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, hogy olyan tapasztalt lenne, mert akkor neki is furcsa lenne ez az egész amit itt most nekünk leírtál.
2011. jún. 19. 21:04
 13/24 A kérdező kommentje:

első 21.04-es.

A harmadik feltevésed nyert.

Dehát ez van :/

Viszont ha nem most, fél év együttjárás után, kellőképp idősen, mikor leszek 'rá készen'? Mert annak érzem magam, csupán egy kicsi kérésem lenne hozzá:(

2011. jún. 19. 21:08
 14/24 Bigini válasza:
szóval undorodsz a dologtól? de miért? a kézzel való érintéstől is?:o ezt furcsállom mert még ilyet nem hallottam. viszont én azt tanácsolom,h amit tényleg nem szeretnél azt ne erőltesd és a pasiknál kevésbé fontos az előjáték hamár ez a kérdés...de mivel szűz vagy ez rád nézve lehet h nem lenne szerencsés az első alkalommal.mert az előjáték kellene ahoz h rendesen felizgulj és így kellemes legen az élmény...mégegy kérdésem lenne: ha már ott tartanátok,más miatt nem lenne benned feszültés? csak a pettingtől?
2011. jún. 19. 21:14
 15/24 A kérdező kommentje:
igen, csak attól, és igaziból az önbizalom terén sincs minden rendben, sőt semmi sincs.
2011. jún. 19. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:
de szerintem akkor használjatok sikosítót :) csak jótanács
2011. jún. 19. 21:19
 17/24 Bigini válasza:
Nem akarlak megbántani de akármennyire gondolkodom és olvasom a válaszokat,úgy gondolom,h nem állsz készen a szexuális együttlétre még,úgy gondolom ha ilyen lelki állapotban és ilyen felfogással,gondolkodással mész bele a dologba akkor tényleg csak rossz tapasztalatot,rossz élményt fogsz szerezni amitől mégjobban el fog menni a kedved az egésztől :( ne haragudj de én ezt így látom:(
2011. jún. 19. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Ma vettem a kisfiamnak egy előjátékot, szóval kell a fiúknak is.
2011. jún. 19. 21:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha erről egy kicsit mesélnél... Illetve mennyi az a "kellőképp idősen", mert nagyon furcsa ez az egész... Egy esetben hallotam ilyet és az eléggé kivételes eset. Nem szeretném fején találni a szöget, de netán bántottak téged?
2011. jún. 19. 21:21
 20/24 Thurston ***** válasza:
Aha, ahogy sokan leírták: te még baromira nem vagy felkészülve erre. Kislány vagy még, mondhatni. Persze feltételezem, hogy ha a barátod jól kinyalna és megujjazna, akkor rögvest megváltozna a hozzáállásod. Dehát láthatóan még nem tudod rendesen tudatosítani, hogy mi lenne jó neked.
2011. jún. 19. 21:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!