Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség nem merek levetkőzni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség nem merek levetkőzni a strandon mert ocsmány a fenekem mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

tizenéves lány vagyok 168cm 55 kg barna haj kék szem

semmi önbizalmam nincs az arcomra büszke vagyok mert rengetegen mondták h gyönyörű bárhol végigsétálok megbámulják és már ismeretlen emberek is mondták a melleimmel sincs gondom mert tenyérnyi feszes a hasam lapos a lábaim hosszuak formásak a fenekem stírás ocsmány UTÁLOM sírni tudnék h a strandon is megnéznek és rettegek hogy nehogy megforduljanak mert hánynak mit tegyek?

2011. jún. 19. 20:20
1 2
 1/13 bix ***** válasza:
100%
pff. aki ezért lenéz, azzal nem is lenne érdemes kezdened...
2011. jún. 19. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy annyira lerontaná az összképet. Ha esetleg küldesz/felteszel egy képet arc nélkül(persze csak ha akarod), akkor talán jobban meg tudnánk ítélni. Egyébként pedig ha nem pasizni jársz a strandra akkor emiatt nem fogsz hátrányt szenvedni szerintem :D Ha meg az a célod akkor úgyis olyan helyen teszed ahol a legmegnyerőbb vagy.

F/18

2011. jún. 19. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor ne tangát vegyél,hanem egy rafinált fazonú fürdőruhát,ami takarja a feneked,mert szélesebb a pántrésze.Ne izgulj,senki nem tökéletes. És nem fognak hányni,mert mindenki tudja,hogy emberből vagy.
2011. jún. 19. 20:28
 4/13 anonim válasza:
ne vetkőzz fürdőruhára, tornázz a fenekedre, növeld az önbizalmad azzal, hogy nálad csúnyább lányokat nézel meg, és érezd magad szerencsésnek.
2011. jún. 19. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Küldj képet. A lányok többsége túlreágalja ezeket a dolgokat. Itt kaphatsz egy kis megerősítést, mert valószínüleg nem olyan a szemünkben, mint a tiédben.

Vagy kezd el intenzíven tornázni,Rubint Réka, stb.

22/F

2011. jún. 19. 20:32
 6/13 A kérdező kommentje:
nem pasizni járok csak tudom h rámnéznek és megfordulnak utánam és bánt h ocsmány a fenekem
2011. jún. 19. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Meg létezik strandkendő is, ami tök jó "találmány".

Striát akartál írni? Arra is van valami kezelés.. mire nincs manapság?

2011. jún. 19. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:

A stria az még a férfiakon is előfordulhat. Hirtelen hízás, növés, vagy fogyás eredménye ez. Igyál sok vizet, szénsavmentes ásványvizet vagy forrásvizet.

Szerintem válassz akkor valamilyen más fazonú fürdőruhát, ami takarja a fenekedet. Senki sem tökéletes. Ezt vésd a fejedbe!:-) Nekem is vannak striáim, de ismerőseim közül akiket megkérdeztem(nem egy), ők is mondták , hogy nekik is van bizony. Persze tudom, hogy ez nem nyugtat meg. De hidd el nem vészes az. Én is próbálok vele megbarátkozni.

:-) És nyugodtan menj el strandra. Nincs veled semmi baj.

2011. jún. 19. 20:39
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 19. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak, sőt a combomon is, így ha csak nem búvár ruhában megyek strandolni még olyan fazonú fürdőruhát sem tudok választani ami eltakarja. Ezt leszámítva elégedett vagyok magammal és ezzel is próbálok megbarátkozni. Nem érzem jól magamat nagyon rövid ruhákban és tudatosan nem is hordok ilyeneket, viszont őszintén szólva strandon igyekszek sz*rni arra, hogy vajon ki mit szól a hátsó felemhez. 21/L
2011. jún. 19. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!