Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek van olyan, hogy baráti szex?

Figyelt kérdés

A félreértések elkerülése végett fiú-lány barátságra gondolok (már ha létezik). :D

A kérdés úgy merült fel bennem, hogy van egy fiú, akivel nagyon jóban vagyunk, sokat vagyunk együtt, megbízunk egymásban, nagyon jókat beszélgetünk, nevetünk, egyszóval barátok vagyunk.

Múltkor volt egy olyan megjegyzése, hogy ha lefeküdnénk egymással, ő abba tudna érzelmeket vinni. Mégis mire gondolt, ha tudom, hogy nem szerelmes belém? Baráti érzelmek a szexben? Nekem ez érdekes.

Amúgy megelőzve a beszólásokat, szűz vagyok, nem szexelek a barátaimmal, csak szeretném pasiszemszögből látni ezt az egészet. Köszi. :D

18/L

2011. jún. 19. 19:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, milyen rohadtul nehéz odaállni a legjobb barátod elé, és megmondani neked, hogy szereted, szerelmes vagy belé, megveszel érte? Tudod, milyen mocskosul nehéz?

Hát én tudom. Ezért nem is teszem meg, mert ott lenne vége a barátságunknak.

És én is mondtam már neki, hogy szeretem, de csak mint egy barátot. Meg kellett tennem, mert kell nekem. Ha barátilag, akkor úgy.

És túl kéne rajta lépnem, de nem megy. Egyszerűen lehetetlennek tűnik.

Nem mondom, hogy halálosan szerelmes beléd a srác, de simán benne van az, hogy odavan érted, csak nem tudja neked bevallani.

Nekem ő az első szerelmem. Többé nem szeretnék így érezni... Szenvedek nagyon.

17/F

2011. jún. 19. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van egy barátom akivel néha összebujunk és igenis érzelmes szex lesz belöle nem csak szimpla szex....ettöl még csak barátok vagyunk :) sztem tud müködni 21/L
2011. jún. 19. 22:02
 13/28 A kérdező kommentje:

'Tudod, milyen rohadtul nehéz odaállni a legjobb barátod elé, és megmondani neked, hogy szereted, szerelmes vagy belé, megveszel érte? Tudod, milyen mocskosul nehéz?

Hát én tudom. Ezért nem is teszem meg, mert ott lenne vége a barátságunknak.'

Tudom. Ugyanezt érzem. De én elmondtam neki, megtettem. Vagyis nem pont így, de amit írtam neki, abból kitalálta, hogy én többet érzek iránta. Akkor is megmondta, hogy elég fontos vagyok neki és nagyon szeret, de csak barátként. És azóta ez van. Néha csókolózunk, történik ezazamaz, amúgy suliidőben minden napot együtt töltünk kábé, szépnek, okosnak, aranyosnak tart.. De mégis csak barát vagyok neki. Egyszerűen nem értem, mi hiányzik, miben nem vagyok neki elég jó. Egy hullámhosszon vagyunk, nagyon sokat nevetünk, közel állunk egymáshoz.. És mégsem. Ő nem találta meg azt bennem, amit én benne igen.

'És túl kéne rajta lépnem, de nem megy. Egyszerűen lehetetlennek tűnik. '

Igen, én pontosan ezt érzem két éve.

Szóval nagyon is megértem a helyzeted, ugyanabban vagyunk. :)

:((

2011. jún. 19. 22:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi akkor, nem tudtam, hogy ez a helyzet ://

Egyébként teljesen ugyanez a helyzet velem is, a csókolózást kivéve.

Még 9.-ben kezdett el tetszeni, akkor MSN-en (... :D) el is mondtam neki, dehát akkor még ugye nem szerettem, és barátok sem voltunk igazán.

Akkor megbeszéltük, hogy barátok maradunk.

Szeptemberben kezdem a 12.-et, és egyre jobban szeretem. Próbáltam már elfelejteni, de mindig jönnek mások olyan szövegekkel, hogy miért nem jöttök össze, összeillenétek meg biztos bejöttök egymásnak...

És ez mindig visszavet. ://

Semmi kapcsolatom nem volt, 17 évesen még sosem csókolóztam, pedig nem vagyok csúnya gyerek, mert mindenkiben őt keresem. Tönkreteszi a fiatalkoromat, komolyan...

Minden lányt visszautasítok, mert csak ő kéne nekem.

Dehát ez van.

Bocsi, hogy itt pofázok, de ezt még a barátaimnak sem merem elmondani, mert mindegyik ismeri, aztán kényelmetlen lenne.

Remélem, nem gond, hogy itt nekiálltam magyarázni, ahogyan azt is, hogy minden okés lesz veled.:)

2011. jún. 20. 12:07
 15/28 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm; és egyáltalán nem baj, hogy leírtad, mi van veletek. :) De nem gondolod kicsit mégis, hogy közelednek kellene hozzá? Csak egy nagyon kicsit. :) Hátha mégiscsak összejönnétek. Lehet, hogy később bánni fogod, hogy egyszer sem próbáltad meg a dolgot. :/
2011. jún. 21. 17:44
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem gondolom úgy, hogy bármit is elérnék vele, úgyhogy inkább nem kezdeményezek semmit.

Lehet, hogy nagyon nagy hibát követek el, de nem tudok mást tenni. :/

Egyébként is osztálytársam, nálam pedig ez egy kizáró tényező alapból.

Csak így kicsit úgy érzem, hogy átvágom ezzel a legjobb barátos témával. Ő annak érez engem, én pedig őt nem...

Lányoknál egyébként is nehéz kikerülni a baráti státuszból, nem?:D

De egyébként tényleg félek attól, hogy egy 20-30 év múlva életem hibájának fogom vélni ezt a dolgot. Vagy az is lehet, hogy úgy tekintek vissza erre a koromra, mint aki igazán sosem volt fiatal.

Furcsa dolgok ezek. :D De kezdeményezni nem szeretnék. Nem azért, mert tutyimutyi vagyok, hanem mert teljesen ésszerűtlen.

Pont, mint a szerelem. :)

Egyébként azt a csókos részt a történetedben nem értem. Egyszer sem gondoltatok arra, miután így "összejöttetek", hogy "De jó volt, jól esett, lehet, meg kéne próbálni egy kapcsolatot"?

Mert gondolom, hogy neki sem vagy akkor közömbös. :))

2011. jún. 22. 08:21
 17/28 A kérdező kommentje:

Hát, nekem is osztálytársam.. Sőt, padtársam. :D Szóval suliidőben állandóan együtt vagyunk, sokszor még délutánonként is. Te meg túl félénk vagy, az a baj. Ha nem harcolsz azért, amit el akarsz érni, hanem feladod.. Miért lenne ésszerűtlen?

Nem érez semmit irántam, csak barátilag, már többször elmondta; amikor 'vallottam' neki, visszautasított, szóval nem érez semmit. Pedig amúgy kötődik, ragaszkodik hozzám, szóval nekem furcsa ez, mert én nem tudnék ilyen közel állni egy ellenkező neműhöz csupán baráti érzések mellett.

A csókolózós dolgot én sem értem, az én részemről nyilván érthető, miért teszem meg vele. :) De ő nem tudom. Gondolom, mert becsíp, elveszti a fejét, satöbbi, satöbbi...

Tudod, elég rossz ebben vergődni, mert nem látok belőle kiutat. Szükségem van rá, de soha nem lesz az enyém úgy, ahogy arra én vágyom.

Ja, a barátzónáról meg: én ebbe a fiúba úgy szerettem bele, hogy kb. fél éve ismertük egymást, és 2-3 hónapja lettünk igazán jó barátok. Én akkortájt úgy vélekedtem róla, hogy 'de jó, végre egy igazi fiúbarát, aki iránt soha nem fogok többet érezni!'. Aztán telt az idő, és lassan magamnak is beismertem, hogy az érzéseim megváltoztak. Azóta két év telt el.

Hát, ez a nagy helyzet. :)

2011. jún. 22. 13:07
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekem is volt padtársam, de év elején máshová kerültünk.

És lehet, hogy tényleg félénk vagyok, de nem harcolok egy olyan dologért, ami sosem volt, és sosem lesz. Ez teljesen egyértelmű. Ha meg elmondom neki, akkor még ez sem lesz.

És nem szeretném elveszíteni.

És amúgy én is tökre így vagyok vele. Nagyon közel állok hozzá, és ezt én sem értem, hogy tud mégis csak barátként gondolni rám. Vannak kétes mondatai, de azokat is csak én gondolom túl szerintem. :D

A csókolózós témát ha te nem érted, én akkor végképp nem. Nálam egy fiú akkor csókolózik egy lánnyal, ha vagy bejön neki, meg akarja hódítani, vagy többet érez, mint barátság.

És még hogy le is akar veled feküdni, hát... :D Lehet, hogy csak testileg vonzódik hozzád, mivel a belsődben csak a barátot látja, kívülről meg egy vonzó, jó csajt.

Amúgy meddig lesztek még így biztosan napi kapcsolatban, vagyis meddig tanultok még együtt?

2011. jún. 22. 14:28
 19/28 A kérdező kommentje:

Nálam is így működik a csókolózás, és tudod, főleg, hogy már többször előfordult, végképp nem értem, nem lehet arra hivatkozni, hogy 'egyszeri botlás'..

Egyszerűen nem értem. Sokáig azt gondoltam, hogy azért nem jönne össze velem, mert nem látja bennem a nőt, nem vonzódik hozzám. De ha megcsókol és le is feküdne velem, akkor csak vonzódik, nem? Közben félt is engem, mert nem akar nekem fájdalmat okozni, és félti a barátságunkat. Ami tulajdonképpen nincs sajnos, mert én nem úgy nézek rá.

És ezt nem tudom összerakni.. Ha külsőleg is tetszem neki, és a belsőmet pedig egyértelműen nagyon szereti, akkor mi hibádzik?! Gondolom, nincs meg az a 'plusz', az a valami. És ez a legrosszabb..

Amúgy mi is 12.-esek leszünk most. :D

Milyen kétes mondatai vannak? :D Meg amúgy mennyit értek egymáshoz? Más fiúkkal milyen viszonyban van?

2011. jún. 22. 17:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem tudom, hogy hasznos-e a hozzászólásom, mert csak azt tudom elmondani, hogy a jelenlegi hasonló szituációmban én mit értenék az alatt, hogy érzelmet tudok belevinni. Nehéz megfogalmazni, de barátságban is vannak érzelmek, és érzések. Más fajta a törődés, de jelen van. És szex közben egy olyan emberrel szemben odaadóbb vagy, aki fontos neked,még akkor is, ha nem szerelemről van szó. A barátság is elég szoros kötelék, és abban is vannak érzelmek. És ez nyilván meg fog jelenni akkor is amikor két barát jól érzi egymást
2011. jún. 22. 18:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!