Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek van olyan, hogy baráti szex?

Figyelt kérdés

A félreértések elkerülése végett fiú-lány barátságra gondolok (már ha létezik). :D

A kérdés úgy merült fel bennem, hogy van egy fiú, akivel nagyon jóban vagyunk, sokat vagyunk együtt, megbízunk egymásban, nagyon jókat beszélgetünk, nevetünk, egyszóval barátok vagyunk.

Múltkor volt egy olyan megjegyzése, hogy ha lefeküdnénk egymással, ő abba tudna érzelmeket vinni. Mégis mire gondolt, ha tudom, hogy nem szerelmes belém? Baráti érzelmek a szexben? Nekem ez érdekes.

Amúgy megelőzve a beszólásokat, szűz vagyok, nem szexelek a barátaimmal, csak szeretném pasiszemszögből látni ezt az egészet. Köszi. :D

18/L

2011. jún. 19. 19:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

megkívánt. : p

én is fiú vagyok, és van egy nagyon kedves lány barátom, sokat szoktunk beszélni meg minden. persze nem vagyunk egymásba szerelmesek. és felvetődött az ötlet h egyszer lefekszünk ha ő már nem lesz szűz és nem lesz kapcsolata (és persze nekem se lesz).

nekem ez még belefér, nem tudom h ki h van vele...

2011. jún. 19. 19:15
 2/28 anonim ***** válasza:
22%
van hát. én minden csaj ismerősömet megkúrom.
2011. jún. 19. 19:16
 3/28 anonim ***** válasza:

Utolsónak ez csak maximum azért történhet meg mert nem barát..hanem csak ismerős, te agybajjos:)vagy épp mindegyik egy drogos ri*anc...am erre a lomkérdésre kaptál volna akkoris választ, ha beírod a kérdésed amit ide írtál.

De szerintem szex mindig van. De baráti hát az nem igazi barátság.

2011. jún. 19. 19:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Az én meglátásom szerintem két végkimenetele lehet egy ilyen 'kapcsolatnak'. Ez a barátság előnyökkel-dolog működik jól egy darabig, de nyilván nem a végtelenségig. Valamelyikőtök megismerkedik valakivel, aki iránt nem barátként érez vonzalmat, vagy egy idő után egymásba szerettek. Azt senki sem tudja garantálni, hogy miután már csak barátok lesztek újra, ugyanolyan lesz-e, mint régen. Megint más, hogy csak egyszer próbálnátok-e meg együtt, vagy egy hosszabb laza kapcsolat lenne-e, mert az egyszeri eseten túl lehet lépni komolyabb maradandó érzések nélkül, viszont ha sokáig tart, akkor akaratlanul is kialakul valamilyen kapocs köztetek. Annak ellenére, amiket leírtam, mégis van arra is esély, hogy egyszer csak abbahagynátok és ugyanolyan jó barátok maradnátok, de ez elég kicsi:)
2011. jún. 19. 19:25
 5/28 anonim ***** válasza:

19:16 XDDDDD

Szerintem nincs. Nekem a legjobb barátom (lány :D) már nagyon régóta bejön, aztán dumálgattunk ilyen dologról, de csak hülyéskedtünk, semmi komoly.

És akkor belegondoltam... De megb@sznám xDD

2011. jún. 19. 19:26
 6/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, egyetértek veled. Egy szoros barátságnál már rizikósak az ilyen dolgok.

De az lenne a kérdésem igazából, hogy mit érthetett az alatt, hogy tudna érzelmeket vinni bele? (Mivel barátként szeret, ezért jobban figyelne rám, stb?..) Igazából ez lett volna a fő kérdésem, még ha nem is úgy írtam ki, bocsánat. :)

2011. jún. 19. 19:27
 7/28 A kérdező kommentje:
Mármint nem utolsó, hanem 19.21-es, de a többiekkel is egyetértek.. Köszi a válaszokat, jöhetnek még! :)
2011. jún. 19. 19:29
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem "enyhe" célzás volt arra, hogy nem csak barátként érdekled.

Szerintem ezzel semmi probléma nincs, fiú-lány barátság nem létezik, ezt el kell fogadni. :)

2011. jún. 19. 19:30
 9/28 anonim ***** válasza:

Én egy olyan barátommal feküdtem le,akivel régen rengeteget beszéltünk,nagyon jóban voltunk,sokszor tőlem kért tanácsot az aktuális barátnőjével kapcsolatban.Tetszettünk is egymásnak,flörtölgettünk,de akkor még eléggé fiatalok voltunk ahhoz,hogy összeakadjunk csak egy estére.

Aztán 1 évig alig beszéltünk,de valahogy egymásba botlottunk és megtörtént.Még most is egy nagyon kedves barátomnak tartom,de sem az ő részéről,sem az én részemről nem volt több mint baráti szex.Csak testi vonzalom és kész.

2011. jún. 19. 19:51
 10/28 A kérdező kommentje:
19.30: mondta, hogy nagyon szeret, de ez nem szerelem, szóval tuti nem erről van szó. :D
2011. jún. 19. 21:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!