Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat nemzavarja majd a fehér fojás a bugyimon?
Hogyha ennyire felvilágosult vagy, akkor pedig erről is kéne tudnod. Ha magadtól nem is, akkor menj el egy nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy lappang valami a szervezetedben, amit antibiotikummal, vagy krémekkel lehetne kezelni. Általában minden nőnek van folyása, de csak kevesen tudják, hogy normális-e az a mennyiség, és nincs-e bármi fertőzésük. Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, az én pasimat nem szokta zavarni, mert nem azzal tölti az időt, hogy nézegesse a bugyimat, csak simán leveszi/letépi/leharapja/stb, szóval nem szép lassan húzza le és közben nem elemzi ki, hogy hű mennyi folyás van rajta... Amúgyis hordok tisztasági betétet, de még az sem zavarja őt. Szintén 17/L...
Össze sem lehet hasonlítani magad kérdező ennek a lánynak a színvonalával... Érdekes módon ő tudja, mi az a folyás, mit kell/lehet vele kezdeni és még normálisan is képes írni... De te biztosan marhára felvilágosult vagy. Kb. mint ükanyám 200 éve.
Ha már látta a nőgyógyász, akkor ezt is észrevette volna, ha rendellenes, de legközelebb azért külön szólj neki!
Egy kevés ilyen folyás, ami már viszont a nap végére látszik a bugyin teljesen normális, ennek ellenére az elején engem is zavart. Akkor azt csináltam, hogy ha tudtam, hogy hamarosan meg fog történni a dolog, előtte 5-10 perccel kimentem pisilni (ez amúgy sem árt) és akkor letöröltem WC papírral, vagy amivel tudtam, amennyire lehet, de biztos lehetsz benne, hogy tényleg eszébe sem jut majd ezt figyelgetni.
Amúgy meg miért kell a kérdezőt oltogatni? Persze, itt mindenki bizonyára kiváló helyes-író, és még csak el sem gépel semmit soha!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:09
Köszönöm... :D Amúgy elszomorító, hogy magam körül is azt látom, hogy a lányok tényleg nincsenek tisztában a saját testükkel semmilyen szinten. Idegen számukra az ovuláció, meg sok különféle fogamzásgátló módszer is, leragadtak az óvszernél, a megszakításnál, meg a tablettánál. A hüvelyi folyás általánosságáról, és veszélyeiről már nem is beszélve...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!