Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasimat nemzavarja majd a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimat nemzavarja majd a fehér fojás a bugyimon?

Figyelt kérdés
szóval.. minden nap váltok bugyit megminden higéniát betartok stb.. de a bugyimon akkor is ottlessz egy kis fehér valami.. és az nemzavarja majd a pasimat ha lefekszünk??
2011. jún. 19. 16:35
1 2
 1/16 WhiteLabel ***** válasza:
orvos látott már?
2011. jún. 19. 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem. Azért van, mert spontán felizgulsz (vagy néha okkal is :D) és ettől szex csak sikamlósabb lesz. erre szükség van.
2011. jún. 19. 16:38
 3/16 A kérdező kommentje:
aham.. de mondjuk van ciszta a petefészkemben.. az is okozhatja?
2011. jún. 19. 16:38
 4/16 anonim válasza:
ez tök normális! erre van a tisztasági betét, am meg amikor oda kerültök a pasid legkevésbé azt fogja nézni.
2011. jún. 19. 16:39
 5/16 anonim ***** válasza:

nemzavarja=nem zavarja

fojás=folyás

omg...

2011. jún. 19. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy lekerül a bugyid közben, nem? ;-)

De válthatsz naponta többször is bugyit, ha ez téged zavar.

Engem legjobban a "fojás" zavar, de ha "folyás", akkor már egyáltalán nem ... :-)

2011. jún. 19. 16:43
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezőnek, nem csak az izgalomtól van fehér folyása, különben nem ezen agyalna most...
2011. jún. 19. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha elmúltál volna már úgy 12, tudnád, hogy ilyen ciklikus folyása minden nőnek van, sokaknál már az első menstruáció előtt is hónapokkal. Úgyhogy egyelőre ne azon agyalj, hogyan kefélj a pasiddal, hanem előbb pótold a tudásbeli hiányosságaidat és nőj fel.
2011. jún. 19. 17:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Jujde nembirom az ilyen válaszokat. Nem tudom h mért kell midnen ártatlan kérdést tudatlan kislányokhoz kötni -.- 17 vagyok és teljesen felvilágosult. Csak mivel még nemvoltam egyutt fiuval és szeretném ha midnen tokéletes lenne ezért kérdeztem. jaj é bocsi h nemtudom hogy mennyi az az átlagos folyás és mennyi aza menyiség ami már problémás.. mit kell kötekedni nemértem.. -.-"
2011. jún. 19. 17:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Hogyha ennyire felvilágosult vagy, akkor pedig erről is kéne tudnod. Ha magadtól nem is, akkor menj el egy nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy lappang valami a szervezetedben, amit antibiotikummal, vagy krémekkel lehetne kezelni. Általában minden nőnek van folyása, de csak kevesen tudják, hogy normális-e az a mennyiség, és nincs-e bármi fertőzésük. Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, az én pasimat nem szokta zavarni, mert nem azzal tölti az időt, hogy nézegesse a bugyimat, csak simán leveszi/letépi/leharapja/stb, szóval nem szép lassan húzza le és közben nem elemzi ki, hogy hű mennyi folyás van rajta... Amúgyis hordok tisztasági betétet, de még az sem zavarja őt. Szintén 17/L...
2011. jún. 19. 17:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!