Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor en vagyok szexmanias?
9 honapja vagyok egyutt a baratommal, az elejen tok ok volt minden.
Az utobbi honapokban a szex valahogy eltunt az eletunkbol. De ugy tunik ot ez nem zavarja.
Engem viszont nagyon:(
Nem ertem mi a baj, nem vagyok sem ronda sem dagadt.
En napi 1-nek orulnek, o meg mindig faradt.
Pedig veletlenul sem faraszto a munkaja, tudom, egy helyen dolgozunk.
Nem mondom, hogy nem lehet faradt, en is sokszor az vagyok, de ez mar tul sokszor hangzik el kifogaskent.
5 napja semmi sincs, elotte 2 hetig.
En mar nem kezdemenyezek, elegem van a visszautasitasbol.
Inkabb ugy viselkedem, ahogy o.
Agyba megyunk, ok jo ejt.
Mar nagyon hianyzik a szex(nem vagyok r.ibanc, csak vannak szuksegleteim).
Megcsalni viszont nem fogom, igy marad a maszturbacio, amire epp semmi lehetosegem nincs, mivel megbeszeles van a cegunkrol.
Meghulyulok:(:(
Mi van a mai pasikkal?(nem altalanositas, tisztelet a kivetelnek, de mar annyi not lattam az oldalon panaszkodni, azert ez jelent valamit).
Es nem is a kora miatt, csak 22 eves.
Adjatok tanacsot!!!:(
21/L
Tudom en azt...de most mit csinaljak?:(
Eddig meg elek 1 het utan, bar ma reggel jot szorakoztam a zuhany alatt;)
Varok, amig rajon, hogy ez nem ok igy....ha rajon:/
Azt lenne a legrosszabb megtudni, hogy kozben mondjuk maszturbal...az nem kicsit esne sz.rul:(
Szerintem magától nem nagyon fog rájönni, mert a mellékelt ábra azt mutatja hogy neki ez nem hiányzik. :(
azzal alapjáraton nincs semmi baj, hogy magadhoz nyúlsz, csak ezt azért kicsit szomorúvá teszi a tény, hogy van barátod, ezzel szemben viszont a maszti vált a "fő forrássá". =/
Mindenesetre szurkolok nektek, nem akarok én lenni a nap pesszimistája. :)
F/20
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!