Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor en vagyok szexmanias?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor en vagyok szexmanias?

Figyelt kérdés

9 honapja vagyok egyutt a baratommal, az elejen tok ok volt minden.

Az utobbi honapokban a szex valahogy eltunt az eletunkbol. De ugy tunik ot ez nem zavarja.

Engem viszont nagyon:(

Nem ertem mi a baj, nem vagyok sem ronda sem dagadt.

En napi 1-nek orulnek, o meg mindig faradt.

Pedig veletlenul sem faraszto a munkaja, tudom, egy helyen dolgozunk.

Nem mondom, hogy nem lehet faradt, en is sokszor az vagyok, de ez mar tul sokszor hangzik el kifogaskent.

5 napja semmi sincs, elotte 2 hetig.

En mar nem kezdemenyezek, elegem van a visszautasitasbol.

Inkabb ugy viselkedem, ahogy o.

Agyba megyunk, ok jo ejt.

Mar nagyon hianyzik a szex(nem vagyok r.ibanc, csak vannak szuksegleteim).

Megcsalni viszont nem fogom, igy marad a maszturbacio, amire epp semmi lehetosegem nincs, mivel megbeszeles van a cegunkrol.

Meghulyulok:(:(

Mi van a mai pasikkal?(nem altalanositas, tisztelet a kivetelnek, de mar annyi not lattam az oldalon panaszkodni, azert ez jelent valamit).

Es nem is a kora miatt, csak 22 eves.

Adjatok tanacsot!!!:(

21/L

2011. jún. 19. 16:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja es bocs, hogy nincs ekezet, kulfoldrol irok:)
2011. jún. 19. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Tegnap volt a melegfelvonulás, eltünt erre az időre vagy otthon volt?
2011. jún. 19. 16:14
 3/12 józsibarát ***** válasza:

Nem vagy szexmániás, sőt. Végre egy normális lány. :)

Sajnos van étvágykülönbség nők javára is... Megoldást nem tudok, beszélgess vele erről, és próbáld kideríteni, hogy neki tényleg elég annyi kevéske, vagy valami más van a háttérben.

2011. jún. 19. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Szexuálpszichológusok szerint a heti 2 alkalom nemi együttlét a nomális. A minden nap szerintem is sok, főleg, ha unszolod őt, akkor elhiszem, h már nincs kedve. Főleg, ha fáradt akkor nem lehet mit tenni..

Próbáld megbeszélni a pároddal, hogy a 2 hét kihagyás Téged fusztráltá tesz.

2011. jún. 19. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem meleg:D

Kulonben is kulfoldi, tehat eselyunk sem volt elmenni ra:D(pedig uuuugy akartam:D)

Mar mondtam neki, erre csak annyi: nem tehet arrol, ha faradt blabla...

Mission impossible.

2011. jún. 19. 16:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Hat azert a heti 2 az nagyon keces.

Legalabbis nekem.

2011. jún. 19. 16:17
 7/12 A kérdező kommentje:

keces=keves

Meghat hiaba mondja ezt a szexpszicho, ha a nemi szervem mast mond:D

2011. jún. 19. 16:18
 8/12 anonim válasza:

Mi a párommal gyakorlatilag minden nap szeretkezünk, 1 éve vagyunk együtt. Minden bajom van, ha pár nap kimarad. :$ Úgyhogy nagyon együtt érzek veled. A személyes tapasztalatom egyébként az, hogy mindenki más vérhőmérsékleten mozog. Semmiképpen ne nyugodj bele abba, hogy ha nem kapsz eleget, mert különben könnyen lehet, hogy depis leszel, meg magadban kezded keresni a hibát. :( (személyes tapasztalat)

Szóval szerintem nagyon fontos, hogy ezt megbeszéljétek, mert ennek így hosszútávon egy boldogtalan párkapcsolat lesz a vége.

F/20

2011. jún. 19. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mar sokszor mondtam, de akkor mindig azt mondja, hogy nekem mindig valami hibat kell talalnom a kapcsolatunkban:(

Mivel mar tobbszor mondtam:(

Meg nekem hianyzik a csokolozas is:(

De ez van, bele kell torodnom:(

2011. jún. 19. 17:06
 10/12 anonim válasza:

Hiába mondod azt, hogy beletörődsz. A nemi élet szerintem egyfajta szükséglet, amit ugyanúgy ki kell elégíteni, mint az étkezés, vagy az alvás utáni szükségleteinket. Ha sokáig megvonod magadtól, csak azért hogy megfelelj a párodnak, előbb vagy utóbb elég keményen visszafog csapni, mert egyszer úgyis kiborul a bili. =/

F/20

2011. jún. 20. 01:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!