Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor en vagyok szexmanias?
9 honapja vagyok egyutt a baratommal, az elejen tok ok volt minden.
Az utobbi honapokban a szex valahogy eltunt az eletunkbol. De ugy tunik ot ez nem zavarja.
Engem viszont nagyon:(
Nem ertem mi a baj, nem vagyok sem ronda sem dagadt.
En napi 1-nek orulnek, o meg mindig faradt.
Pedig veletlenul sem faraszto a munkaja, tudom, egy helyen dolgozunk.
Nem mondom, hogy nem lehet faradt, en is sokszor az vagyok, de ez mar tul sokszor hangzik el kifogaskent.
5 napja semmi sincs, elotte 2 hetig.
En mar nem kezdemenyezek, elegem van a visszautasitasbol.
Inkabb ugy viselkedem, ahogy o.
Agyba megyunk, ok jo ejt.
Mar nagyon hianyzik a szex(nem vagyok r.ibanc, csak vannak szuksegleteim).
Megcsalni viszont nem fogom, igy marad a maszturbacio, amire epp semmi lehetosegem nincs, mivel megbeszeles van a cegunkrol.
Meghulyulok:(:(
Mi van a mai pasikkal?(nem altalanositas, tisztelet a kivetelnek, de mar annyi not lattam az oldalon panaszkodni, azert ez jelent valamit).
Es nem is a kora miatt, csak 22 eves.
Adjatok tanacsot!!!:(
21/L
Nem vagy szexmániás, sőt. Végre egy normális lány. :)
Sajnos van étvágykülönbség nők javára is... Megoldást nem tudok, beszélgess vele erről, és próbáld kideríteni, hogy neki tényleg elég annyi kevéske, vagy valami más van a háttérben.
Szexuálpszichológusok szerint a heti 2 alkalom nemi együttlét a nomális. A minden nap szerintem is sok, főleg, ha unszolod őt, akkor elhiszem, h már nincs kedve. Főleg, ha fáradt akkor nem lehet mit tenni..
Próbáld megbeszélni a pároddal, hogy a 2 hét kihagyás Téged fusztráltá tesz.
Nem meleg:D
Kulonben is kulfoldi, tehat eselyunk sem volt elmenni ra:D(pedig uuuugy akartam:D)
Mar mondtam neki, erre csak annyi: nem tehet arrol, ha faradt blabla...
Mission impossible.
Hat azert a heti 2 az nagyon keces.
Legalabbis nekem.
keces=keves
Meghat hiaba mondja ezt a szexpszicho, ha a nemi szervem mast mond:D
Mi a párommal gyakorlatilag minden nap szeretkezünk, 1 éve vagyunk együtt. Minden bajom van, ha pár nap kimarad. :$ Úgyhogy nagyon együtt érzek veled. A személyes tapasztalatom egyébként az, hogy mindenki más vérhőmérsékleten mozog. Semmiképpen ne nyugodj bele abba, hogy ha nem kapsz eleget, mert különben könnyen lehet, hogy depis leszel, meg magadban kezded keresni a hibát. :( (személyes tapasztalat)
Szóval szerintem nagyon fontos, hogy ezt megbeszéljétek, mert ennek így hosszútávon egy boldogtalan párkapcsolat lesz a vége.
F/20
Az a baj, hogy mar sokszor mondtam, de akkor mindig azt mondja, hogy nekem mindig valami hibat kell talalnom a kapcsolatunkban:(
Mivel mar tobbszor mondtam:(
Meg nekem hianyzik a csokolozas is:(
De ez van, bele kell torodnom:(
Hiába mondod azt, hogy beletörődsz. A nemi élet szerintem egyfajta szükséglet, amit ugyanúgy ki kell elégíteni, mint az étkezés, vagy az alvás utáni szükségleteinket. Ha sokáig megvonod magadtól, csak azért hogy megfelelj a párodnak, előbb vagy utóbb elég keményen visszafog csapni, mert egyszer úgyis kiborul a bili. =/
F/20
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!