Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a pasitokról kiderülne hogy volt együtt fiúval?

Figyelt kérdés
Nem alkalmiként, hanem több hónapos kapcsolatban volt fiúval.
2011. jún. 19. 16:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A volt barátomról van szó, nem voltunk sokat együtt, most lányokkal kever, néha lekezelő megjegyzéseket kaptam tőle, kb. hogy "miért nem kell nekem csaj" meg úgy érzem hogy undorodik attól ami kettőnk között volt. Ezért gondoltam, hogy beszélek a barátnőjével, és elmondom, hogy ki is ő valójában.
2011. jún. 19. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire bosszúszomjas vagy és valami szörnyűt vétkezett ellened,akkor tedd.De én inkább hagynám őt..ha most lányokkal van és velük boldog,akkor ez van.Nem szép dolog belerondítani más életébe.Különben is,ha megteszed,akkor utána garantált,hogy gyűlölni fog téged.
2011. jún. 19. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem egészségére.
2011. jún. 19. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorodik, és úgy kezel mint egy rongyot, miért ne? Szégyell téged, mert meleg vagy? Magát is ugyan annyira szégyellheti.
2011. jún. 19. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
első válaszoló vagyok,rosszul értelmeztem a kérdést, azt hittem úgy kérdezed hogy a kapcsolatunk előtt voltál más pasival, de így én is véget vetnék a kapcsolatunknak,nem csak mert hogy pasival voltál, ez így is megcsalás
2011. jún. 19. 19:19
 16/19 A kérdező kommentje:
először értelmezted jól, még a kapcsolat előtt volt fiúval, úgy értettem
2011. jún. 19. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudnám elfogadni ezt a dolgot.

De a bosszúállásból még te jöhetsz ki rosszabbul, így nem kellene ezt csinálnod.

2011. jún. 25. 20:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem is fogom, csak ha nagyon meg vagyok zuhanva, akkor gondolok néha erre :S
2011. jún. 25. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Én biszex vagyok ha pasival volt kapcsolatban utana velem o is az....ki nem szarja le? A szerelem nem abbol jon h jeeeeee csaaaaj az ember egy masik ember szemelyisegebe szeret bele...
2013. febr. 16. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!